Sezona2022 Smuči Smuči Head WC Rebel si.Race Ti + Vezi FF 14 GW
-30%

Smuči Head WC Rebel si.Race Ti + Vezi FF 14 GW

664,99

Namesto: 949,99

Smuči Head WC Rebels e-Race SW RP + FF ST 14 omogočajo enostavno prehajanje med krajšimi in daljšimi zavoji in tako predstavljajo vrhunske race smuči za vse razmere, pri tem pa ohranjajo visok nivo smuke čez cel dan. Izkušeni smučarji, ki ne sklepajo kompromisov med dolžino zavojev in obožujejo resne vožnje, bodo z njimi navdušeni!

Geometrija smuči: 121-68-102 mm (170 cm)
Radij: 14,4 m (170 cm)

Počisti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Šifra: 126051-0 Kategoriji: ,

Opis

Smuči Head WC Rebel si.Race Ti + Vezi FF 14 GW s srednjim radijem in prilagojeno geometrijo so vsestranske race smuči pri Headu, ki so kos različnim vožnjam – od eksplozivnih kratkih zavojev do dolgega vijuganja. Moč in vrhunska zmogljivost sta rezultat Graphene WC Sandwich Cap zgradbe. Sofisticirano konstrukcijo namreč poleg klasičnih materialov gradi grafen – najtanjši in najtrši poznan material na svetu. Uravnotežena mešanica lahkega grafena in dodatnih slojev titana ustvarja izjemno okretne in odzivne smuči s prvovrstno zmogljivostjo. Po zaslugi naprednih tehnik, ki sodelujejo pri izdelavi, smuči zagotavljajo neverjetno stabilnost, tekoče vožnje in brezkompromisen oprijem robnika tudi v najzahtevnejših pogojih. Novost letošnjega modela je tehnološka inovacija blaženja vibracij EMC. Sistem zmanjšuje negativne vibracije, da lahko od smuči v vsakem trenutku pričakujete povsem tekoče vožnje z izjemnim oprijemom robnikov tudi v najzahtevnejših pogojih. Ko se smučka upogne in zavibrira, sistem pretvori energijo in jo uporabi za absorpcijo negativnih vibracij za bolj tekoče in stabilne smuči, ki jim lahko povsem zaupate in se osredotočite le na svojo vožnjo. Za odlične sposobnosti drsenja imajo smuči RD Race Structured UHM C drsno ploskev.

WC Rebels si.Race Ti so race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Zanje se odločijo izkušeni smučarji z velikimi pričakovanji od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 160, 165, 170, 175, 180 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 121 mm (170 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm (170 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 102 mm (170 cm)
 • Radij: 14,4 m (170 cm)
 • Vezi: FreeFlex ST 14
 • Podložna plošča: Race Plate EVO 14
 • Namen: Race
 • Graphene WC Sandwich Cap konstrukcija
 • EMC – Energy Management Circuit nov edinstven elektronski sistem za dušenje negativnih vibracij, rezultat česar je stabilnejša ter harmonična smučka, tekoča vožnja in hitrejša prilagoditev smuči terenu
 • RD Race Structured UHM C Base drsna ploskev
 • Rebel Camber profil smuči

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Moški

Velikost

160, 165, 170, 175

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.