Smuči Smuči Fischer RC4 WC SC RaceTrack + vezi RC4 Z12

Fischer

Smuči Fischer RC4 WC SC RaceTrack + vezi RC4 Z12

374,99

Namesto: 749,99

Če bi se radi počutili kot profesionalci, so smuči Fischer RC4 WC SC Racetrack + RC4 Z12 prava izbira za vas. Z izrazito slalomsko geometrijo sodijo v sam vrh rekreativnih slalomskih smuči. Namenjene so vrhunskim rekreativcem, ki želijo spoznati tekmovalno zmogljivost smuči v rekreativni različici.

 

Dolžine: 150, 155, 160, 165, 170 cm

Geometrija smuči: 122-68-103 mm (165 cm)

Radij: 13 m (165 cm)

Vezi: RC4 Z12

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Fischer RC4 WC SC Racetrack + RC4 Z12 so rekreativna različica slalomskih World Cup smuči, ki že s svojim izgledom, enakim kot ga imajo tekmovalne smuči, razkrivajo svojo prvovrstnost v rekreativnem razredu. S kratkim radijem so namenjene odličnim rekreativcem, ki živijo za agresivne slalomske zavoje. Impresivne vozne lastnosti dosegajo s klasično sendvič konstrukcijo iz lesene sredice, ujete med stranski ABS steni. Stranska stranica Concave Sidewall sledi novemu standardu in je preoblikovana za lažjo postavitev smuči na robnike. Trdna konstrukcija je zaslužna za uravnotežen upogib in optimalen odziv smučke. Leseno jedro, ki dobro absorbira vibracije, je ojačano z dvojnim titanskim ovojem in plastjo iz karbona. Karbonska ojačitev Air Carbon ohranja nizko težo smuči, obenem pa zanesljivo pripomore k torzijski stabilnosti smuči. Ojačitve izboljšajo oprijem robnika in zagotavljajo bolj tekoče smučanje. Hole Ski tehnologija, značilna le za Fischerjeve smuči, z odvzemom materiala na konici in repu zniža težo smučem in tako olajša vhode v zavoj, zagotavlja večjo kontrolo in bolj tekoče smučanje. Robniki in drsna ploskev so na koncu deležni še iste precizne obdelave kot World Cup smuči. Podložna plošča Racetrack ne ovira upogiba smuči in zagotavlja raven položaj smučarskega čevlja ter dober stik s snegom za direkten prenos moči brez izgub.

Po namenu jih uvrščamo med race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za boljše smučarje, ki pričakujejo več od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 150, 155, 160, 165, 170 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 122 mm (165 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 (165 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 103 mm (165 cm)
 • Radij: 13 m (165 cm)
 • Vezi: RC4 Z12
 • Namen: Race
 • Podložna plošča: Racetrack
 • Sendvič konstrukcija s stransko stranico in lesenim jedrom
 • Concave Sidewall preoblikovana stranska stranica za lažjo postavitev smuči na robnike
 • Air Carbon ojačitev s karbonom in dvojno plastjo titana 0.8 za torzijsko togost smuči in izboljšan oprijem robnika
 • Hole Ski Technology luknja na konici smuči in novo oblikovan rep za lažji vhod v zavoj
 • World Cup zaključna obdelava robnikov in drsne ploskve

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Velikost

150, 155, 160, 165, 170

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Fischer RC4 WC SC RaceTrack + vezi RC4 Z12”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja