Smuči Smuči Fischer RC4 The Curv GT + vezi RSW 12
Akcija!

Fischer

Smuči Fischer RC4 The Curv GT + vezi RSW 12

539,99

Namesto: 899,99

Smuči Fischer RC4 The Curv GT Racetrack+ vezi RSW 12 so z neomejeno zmogljivostjo primerne za najboljše rekreativne smučarje. Prenovljena širša oblika smuči nudi izjemno stabilnost v zavojih, na katero se lahko zanesete pri vseh hitrostih. Smuči, ki vso vašo moč prenesejo direktno na robnike, bodo skupaj z originalno World Cup drsno ploskvijo vaše smučanje prestavile še na višjo raven.

 

Dolžine: 168, 175, 182 cm

Geometrija smuči: 129-80-112 mm (175 cm)

Radij: 16 m (175 cm)

Vezi: RSW 12

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Fischer RC4 The Curv GT Racetrack+ vezi RSW 12 s srednjim radijem ponujajo impresivne vožnje, kar je odraz tehnoloških inovacij in dodelane sestave. Zgrajene se s klasično sendvič konstrukcijoi z lesene sredice, ujete med stranski ABS steni. Konkavna stranska stranica sledi novemu standardu in je preoblikovana za lažjo postavitev smuči na robnike. Trdna konstrukcija je zaslužna za uravnotežen upogib in optimalen odziv smučke. Leseno jedro, ki dobro absorbira vibracije, je ojačano z dvojnim titanskim ovojem in plastjo iz karbona. Karbonska ojačitev Air Carbon ohranja nizko težo smuči, obenem pa zanesljivo pripomore k torzijski stabilnosti smuči. Ojačitve zagotavljajo izreden oprijem robnika in tekoče smučanje. Tehnološka inovacija Diagotexiz diagonalne karbonske mreže dodatno prispeva k togosti smuči in minimalizira moč centrifugalnih sil v zavojih pri veliki hitrosti, zato se lahko zanesete na stabilnost smuči v vsaki situaciji. Edinstvenaoblika smuči s trojnim stranskim lokom Triple Radius omogoča več nadzora in bolj učinkovit prenos moči skozi cel zavoj. Trije različni radiji vzdolž smuči opravljajo različne funkcije. Radij na konici smuči poskrbi za natančnejše začetke zavojev, prilagojen radij, ki teče po srednjem delu smuči, zagotavlja krepkejši oprijem robnikov, posebej obdelani repi smuči pa poskrbijo za pospeševanje na koncu zavoja. Skrito orožje smuči je originalna World Cup drsna ploskev za razvoj najvišjih hitrosti tako na strmih odsekih kot med drsenjem po položnejših delih. Drsna ploskev in robniki so deležni iste končne obdelave kot World Cup smuči. Podložna plošča Racetrack ne ovira upogiba smuči in zagotavlja raven položaj smučarskega čevlja ter dober stik s snegom za direkten prenos moči brez izgub. Smuči so na voljo v različnih dolžinah, da vsak smučar najde najbolj optimalen par za svoj način smučanja. Krajše so za živahnejše spuste s krajšimi zavoji, daljše pa nudijo užitek med izpeljavo daljših zavojev. Zaradi vidnega titana na vrhnji plasti imajo smuči robusten videz.

Po namenu so RC4 The Curv GT race smuči, saj sodijo v najboljši razred trgovinskih smuči. Od tekmovalnih smuči se razlikujejo po mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Primerne so za boljše smučarje, ki pričakujejo več od smuči. Namenjene so vožnji po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 168, 175, 182 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 129 mm (175 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 80 mm (175 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 112 mm (175 cm)
 • Radij: 16 m (175 cm)
 • Vezi: RSW 12
 • Namen: Race
 • Podložna plošča: Racetrack
 • Sendvič konstrukcija s stransko stranico in lesenim jedrom
 • Air Carbon ojačitev s karbonom in dvojno plastjo titana 0.8 za torzijsko togost smuči in izboljšan oprijem robnika
 • Diagotexkarbonska mreža za večjo stabilnost in več moči v zavojih
 • Concave Sidewall preoblikovana stranska stranica za lažjo postavitev smuči na robnike
 • Precizna World Cup zaključna obdelava robnikov in drsne ploskve
 • World Cup rumena drsna ploskev
 • Trojni radij, ki omogoča več nadzora in prenosa moči čez celoten zavoj
 • Character size tehnološka rešitev različnih dolžin za različno dolge zavoje
 • Robustna vrhnja plast smuči

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Unisex

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Fischer RC4 The Curv GT + vezi RSW 12”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja