Smuči Smuči Blizzard Firebird WRC WC Piston Flat+Plat
Akcija!

Blizzard

Smuči Blizzard Firebird WRC WC Piston Flat+Plat

615,99

Namesto: 879,99

Smuči Blizzard Firebird WRC WC-PISTON (FL+PL) so prototip tekmovalnih veleslalomskih smuči, ustvarjene za smučarje s strastjo do dolgih in hitrih zavojev. Za vožnje s smučmi take zmogljivosti si boste želeli smučišče samo zase! Od osnovnega WRC modela se razlikujejo po podložni plošči in večji togosti pod čevlji.

 

Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm

Geometrija smuči: 115,5-68-98,5 mm (180 cm)

Radij: 18,5 m (180 cm)

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Blizzard Firebird WRC WC-PISTON (FL+PL) v Firebird družini najboljših race smuči predstavljajo pravo izbiro za vse, ki iščejo veleslalomsko orožje z velikim radijem za dolge zavoje pri visoki hitrosti. Ta model je opremljen s podložno ploščo World Cup Piston Control, na katero se lahko namestijo Markerjeve tekmovalne vezi poljubne moči. S to ploščo so smuči bolj toge pod čevljem, zato so vožnje pri višji hitrosti mirnejše, so pa malenkost manj igrive na prelomnicah in pri nižji hitrosti. V zasnovo smuči je vključena tekmovalna konstrukcija, ki s kombinacijo karbonskih tehnologij C-Armor in C-Spine ter dodatne ojačitve z dvema slojema titana poskrbi za neverjetno moč, izreden prenos energije in stabilnost, ki jo od smuči zahtevajo vožnje pri visokih hitrostih. Zaradi izjemne notranje zgradbe so smuči odzivne in vodenje prepustijo vam. Smuči s Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcijo dosegajo najvišji nivo učinkovitosti pri Blizzardu. Lesena sredica smuči je ojačana z dvema polnima plastema titana, ob straneh pa so polne bočne stranice, ki zagotavljajo torzijsko togost in enakomeren pritisk po vsej dolžini smuči. Rezultat tega je boljši prenos energije, stabilnost, nadzor in večja zmogljivost. Tehnologija C-Armor označuje plast dvosmernih karbonskih vlaken, ki se nahaja nad zgornjo plastjo titana in je nameščena med oba robnika na sredini smuči, neposredno pod podložno ploščo. Ta karbonski vstavek nudi dodatno oporo smučem v srednjem delu in zagotavlja večji nadzor, moč in stabilnost smuči. Drugi dve plasti dvosmernih karbonskih vlaken, poimenovani kot tehnologija C-Spine, pa sta nameščeni navpično med lesene plošče, ki tvorijo sredico, in so razvrščene po vsej dolžini smuči od konice do repa. Prednosti te tehnologije se pokažejo pri prehodu iz zavoja v nov zavoj in so vidne v večjem odboju, maksimalnemu prenosu energije in boljši odzivnosti robnikov. Zasnovanost smuči s Full Camber profilom zagotavlja boljši nadzor na ledenih progah in hitrejši prehod iz robnika na robnik.

Firebird WRC WC-PISTON so race smuči, ki se od tekmovalnih smuči razlikujejo po nekoliko mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 115,5 mm (180 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm (180 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 98,5 mm (180 cm)
 • Radij: 18,5 m (180 cm)
 • Kompatibilne z vezmi Marker 12, 16, 18, 24
 • Podložna plošča: World Cup Piston Control
 • Namen: Race
 • Full Camber profil smuči
 • Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcija smuči s titanom in polno bočno stranico
 • Tekmovalna konstrukcija s karbonskima tehnologijama C-Armor in C-Spine

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Wc-fis

Spol

Unisex

Velikost

175, 180

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Blizzard Firebird WRC WC Piston Flat+Plat”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fourteen + 16 =