Smuči Smuči Blizzard Firebird WRC + vezi Xcell 14 Demo

Blizzard

Smuči Blizzard Firebird WRC + vezi Xcell 14 Demo

899,99

Smuči Blizzard Firebird WRC + XCELL 14 DEMO so prototip tekmovalnih veleslalomskih smuči, ustvarjene za smučarje s strastjo do dolgih in hitrih zavojev. S smučmi take moči in velikega radija si boste želeli smučišče samo zase!

 

Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm

Geometrija smuči: 115,5-68-98,5 mm (180 cm)

Radij: 18,5 m (180 cm)

Vezi: Marker XCELL 14 DEMO

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Blizzard Firebird WRC + XCELL 14 DEMO združujejo zabavo z natančnostjo in preciznostjo avstrijskega inženiringa. V zasnovo WRC modela je vključena tekmovalna konstrukcija, ki s kombinacijo karbonskih tehnologij C-Armor in C-Spine ter dodatne ojačitve z dvema slojema titana poskrbi za neverjetno moč, maksimalen prenos energije in stabilnost, ki jo od smuči zahtevajo vožnje pri visokih hitrostih. Zaradi izjemne notranje zgradbe so smuči odzivne in vodenje prepustijo vam. Smuči s Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcijo dosegajo najvišji nivo učinkovitosti pri Blizzardu. Lesena sredica smuči je ojačana z dvema polnima plastema titana, ob straneh pa so polne bočne stranice, ki zagotavljajo torzijsko togost in stalni pritisk po vsej dolžini smuči. Rezultat tega je boljši prenos energije, stabilnost, nadzor in večja zmogljivost. Tehnologija C-Armor označuje plast dvosmernih karbonskih vlaken, ki se nahaja nad zgornjo plastjo titana in je nameščena med oba robnika na sredini smuči, neposredno pod FDT Race podložno ploščo. Ta sloj karbona nudi dodatno oporo smučem v srednjem delu in zagotavlja večji nadzor, moč in stabilnost smuči. Drugi dve plasti dvosmernih karbonskih vlaken, poimenovani C-Spine, pa sta nameščeni navpično med lesene plošče, ki tvorijo sredico, in so razvrščene po vsej dolžini smuči od konice do repa. Prednosti te tehnologije se kažejo pri prehodu iz zavoja v nov zavoj in so vidne v večjem odboju, maksimalnemu prenosu energije in boljši odzivnosti robnika. Zasnovanost smuči s Full Camber profilom zagotavlja boljši nadzor na ledenih progah in hitrejši prehod iz robnika na robnik.

Firebird WRC so race smuči, opremljene s podložno ploščo FDT Race Plate PRO in vezmi Marker XCELL 14 DEMO, ki se od tekmovalnih smuči razlikujejo po nekoliko mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 170, 175, 180, 185 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 115,5 mm (180 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm (180 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 98,5 mm (180 cm)
 • Radij: 18,5 m (180 cm)
 • Vezi: Marker XCELL 14 DEMO
 • Podložna plošča: FDT Race Plate PRO
 • Namen: Race
 • Full camber profil smuči
 • Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcija smuči s titanom in polno bočno stranico
 • Tekmovalna konstrukcija s karbonskima tehnologijama C-Armor in C-Spine

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Velikost

170, 175, 180

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Blizzard Firebird WRC + vezi Xcell 14 Demo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

20 + ten =