Smuči Smuči Blizzard Firebird SRC + vezi Xcell 12 Demo
Akcija!

Blizzard

Smuči Blizzard Firebird SRC + vezi Xcell 12 Demo

629,99

Namesto: 899,99

Smuči Blizzard Firebird SRC + XCELL 12 DEMO so prototip tekmovalnih slalomskih smuči. V notranji zgradbi imajo tekmovalne nastavitve, ki v kombinaciji s kratkim radijem ustvarjajo pravo orožje za kratke in hitre zavoje.

 

Dolžine: 155, 160, 165, 170 cm

Geometrija smuči: 121-68-105 mm (165 cm)

Radij: 12,5 m (165 cm)

Vezi: Marker XCELL 12 DEMO

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Blizzard Firebird SRC + XCELL 12 DEMO so slalomski model v seriji Firebird, kjer so pod okriljem avstrijskega inženiringa nastale najboljše Blizzard race smuči, ki jih odlikujejo natančnost, stabilnost in okretnost. Smuči visoko zmogljivost dosegajo s tekmovalno konstrukcijo, ki v kombinaciji karbonskih tehnologij C-Armor in C-Spine ter dodatne ojačitve z dvema slojema titana poskrbi za neverjetno moč, izreden prenos energije in stabilnost, ki jo od smuči zahtevajo vožnje pri visokih hitrostih. Smuči s Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcijo dosegajo najvišji nivo učinkovitosti pri Blizzardu. Lesena sredica smuči je ojačana z dvema polnima plastema titana, ob straneh pa so polne bočne stranice, ki zagotavljajo torzijsko togost in stalni pritisk po vsej dolžini smuči. Rezultat tega je boljši prenos energije, stabilnost, nadzor in večja zmogljivost. Tehnologija C-Armor označuje plast dvosmernih karbonskih vlaken, ki se nahaja nad zgornjo plastjo titana in je nameščena med oba robnika na sredini smuči, neposredno pod podložno ploščo. Ta karbonska ojačitev nudi dodatno oporo smučem v srednjem delu in zagotavlja večji nadzor, moč in stabilnost smuči. Drugi dve plasti dvosmernih karbonskih vlaken, poimenovani kot tehnologija C-Spine, pa sta nameščeni navpično med lesene plošče, ki tvorijo sredico, in so razvrščene po vsej dolžini smuči od konice do repa. Prednosti te tehnologije so vidne pri prehodu iz zavoja v nov zavoj in se kažejo v večjem odboju, maksimalnem prenosu energije in boljši odzivnosti robnikov. Zasnovanost smuči s Full Camber profilom zagotavlja boljši nadzor na ledenih progah in hitrejši prehod iz robnika na robnik. Opremljene so s podložno ploščo FDT Race Plate PRO in vezmi Marker XCELL 12.

Firebird SRC so race smuči, ki se od tekmovalnih smuči razlikujejo po nekoliko mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 155, 160, 165, 170 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 121 mm (165 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 68 mm (165 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 105 mm (165 cm)
 • Radij: 12,5 m (165 cm)
 • Vezi: Marker XCELL 12 DEMO
 • Podložna plošča: FDT Race Plate PRO
 • Namen: Race
 • Full Camber profil smuči
 • Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcija smuči s titanom in polno bočno stranico
 • Tekmovalna konstrukcija s karbonskima tehnologijama C-Armor in C-Spine

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

Velikost

165

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Blizzard Firebird SRC + vezi Xcell 12 Demo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 × five =