Smuči Smuči Blizzard Firebird HRC + vezi Xcell 12 Demo
Akcija!

Blizzard

Smuči Blizzard Firebird HRC + vezi Xcell 12 Demo

629,99

Namesto: 899,99

Smuči Blizzard Firebird HRC + XCELL 12 DEMO so prototip tekmovalnih smuči, izdelane za srednje zavoje pri srednji hitrosti. S srednjim radijem so smuči bolj vsestranske in zato najbolj prodajan Firebird model visoke zmogljivosti, kar je rezultat avstrijskega inženiringa in tekmovalno zasnovane konstrukcije.

 

Dolžine: 158, 166, 174, 182 cm

Geometrija smuči: 126-76-107 mm (174 cm)

Radij: 15 m (174 cm)

Vezi: Marker XCELL 12 DEMO

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Blizzard Firebird HRC + XCELL 12 DEMO združujejo lastnosti WRC in SRC modela, zato gre za najbolj uspešen model serije Firebird. V zasnovo smuči je vključena tekmovalna konstrukcija, ki v kombinaciji karbonskih tehnologij C-Armor in C-Spine ter dodatne ojačitve z dvema slojema titana poskrbi za neverjetno moč, izreden prenos energije in stabilnost, ki jo od smuči zahtevajo vožnje pri visokih hitrostih. Smuči s Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcijo dosegajo najvišji nivo učinkovitosti pri Blizzardu. Lesena sredica smuči je ojačana z dvema polnima plastema titana, ob straneh pa so polne bočne stranice, ki zagotavljajo torzijsko togost in stalni pritisk po vsej dolžini smuči. Rezultat tega je boljši prenos energije, stabilnost, nadzor in večja zmogljivost. Tehnologija C-Armor označuje plast dvosmernih karbonskih vlaken, ki se nahaja nad zgornjo plastjo titana in je nameščena med oba robnika na sredini smuči, neposredno pod podložno ploščo. Ta karbonska ojačitev nudi dodatno oporo smučem v srednjem delu in zagotavlja večji nadzor, moč in stabilnost smuči. Drugi dve plasti dvosmernih karbonskih vlaken, poimenovani kot tehnologija C-Spine, pa sta nameščeni navpično med lesene plošče, ki tvorijo sredico, in so razvrščene po vsej dolžini smuči od konice do repa. Prednosti te tehnologije se kažejo pri prehodu iz zavoja v nov zavoj in so vidne v večjem odboju, maksimalnemu prenosu energije in boljši odzivnosti robnikov. Zasnovanost smuči s Full Camberprofilom zagotavlja boljši nadzor na ledenih progah in hitrejši prehod iz robnika na robnik. Opremljene so s podložno ploščo FDT Race Plate PRO in vezmi Marker XCELL 12.

Firebird HRC so race smuči, ki se od tekmovalnih smuči razlikujejo po nekoliko mehkejši zgradbi in so z večjo upogljivostjo prilagojene rekreaciji. Namenjene so boljšim smučarjem, ki pričakujejo več od smuči. Primerne so za vožnje po urejenih progah, zelo dobro pa se odrežejo tudi v najtežjih razmerah, kot sta led in umeten sneg.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 158, 166, 174, 182 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 126 mm (174 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 76 mm (174 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 107 mm (174 cm)
 • Radij: 15 m (174 cm)
 • Vezi: Marker XCELL 12 DEMO
 • Podložna plošča: FDT Race Plate PRO
 • Namen: Race
 • Full Camber profil smuči
 • Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcija smuči s titanom in polno bočno stranico
 • Tekmovalna konstrukcija s karbonskima tehnologijama C-Armor in C-Spine

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Unisex

Velikost

174

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Blizzard Firebird HRC + vezi Xcell 12 Demo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

10 − 8 =