Smuči Smuči Blizzard Quattro S70 + vezi TPX12 Demo

Blizzard

Smuči Blizzard Quattro S70 + vezi TPX12 Demo

799,99

Smuči Blizzard Quattro S 70 + TPX 12 DEMO so vsestranske smuči s srednjim radijem in maksimalno prilagodljivostjo. Tehnološka dovršenost z odličnimi Blizzardovimi tehnologijami se odraža v stabilnih in natančnih vožnjah s popolnim nadzorom. Pri teh smučeh boste navdušeni predvsem nad tem, kako enostavno lahko iz smuči izzovete tolikšno moč.

 

Dolžine: 160, 165, 170, 175, 180 cm

Geometrija smuči: 121-70-102 mm (175 cm)

Radij: 15,5 m (175 cm)

Vezi: Marker TPX 12 DEMO

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Blizzard Quattro S 70 + TPX 12 DEMO odlikujejo stabilnost, okretnost in nadzor. Model je zasnovan v kombinaciji s tekmovalno tehnologijo C-Spine, vstavki karbona za ojačitev lesene sredice. V primerjavi s Quattro RS v izdelavo teh smuči ni vključena tehnologija C-Armor, zato so smuči nekoliko mehkejše in dostopnejše širši množici uporabnikov.

Karbonska tehnologija C-Spine iz dveh plasti dvosmernih karbonskih vlaken služi za ojačitev lesene sredice. Plasti sta nameščeni navpično med lesene plošče, ki tvorijo sredico, in so razvrščene po vsej dolžini smuči od konice do repa. Prednosti te tehnologije se pokažejo pri prehodu iz zavoja v nov zavoj in so vidne v večjem odboju, maksimalnemu prenosu energije in boljši odzivnosti robnikov. Smuči s Sandwich Compound Sidewall (Ti)konstrukcijo dosegajo najvišji nivo učinkovitosti pri Blizzardu. Lesena sredica smuči je ojačana z dvema polnima plastema titana, ob straneh pa so polne bočne stranice, ki zagotavljajo torzijsko togost in enakomeren pritisk po vsej dolžini smuči. Rezultat tega je boljši prenos energije, stabilnost, nadzor in večja zmogljivost. Blizzardova patentirana tehnologija IQ z vgrajenim sistemom blaženja Free Flex poskrbi za maksimalni prenos moči med smučmi in podložno ploščo, ob tem pa smučarju nudi občutek stabilnosti in natančnosti. Free Flex vpliva neposredno na prenos moči in enakomerno porazdelitev pritiska po vsej dolžini smuči. Rezultat IQ tehnologije so smuči, s katerimi je zagotovljen celodnevni užitek ob vrhunskih predstavah. Smuči so opremljene s podložno ploščo FDT Race Plate Quattro in vezmi Marker TPX12 DEMO.

Quattro S 70 so premium all-round smuči in tako najbolj vsestranske smuči za urejena smučišča. Z univerzalnim radijem dopuščajo različne hitrosti in različno dolge zavoje. Po trdoti so bolj upogljive kot race smuči, zato omogočajo lažje prehode med daljšimi in krajšimi zavoji.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 160, 165, 170, 175, 180 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 121 mm (175 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 70 mm (175 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 102 mm (175 cm)
 • Radij: 15,5 m (175 cm)
 • Vezi: Marker TPX12 DEMO
 • Podložna plošča: FDT Race Plate Quattro
 • Namen: All-round
 • Full Camber profil smuči
 • Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcija smuči s titanom in polno bočno stranico
 • Tekmovalna konstrukcija s tehnologijo C-Spine, plastjo karbona za ojačitev lesene sredice
 • IQ sistem za optimalen prenos moči med smučmi in podložno ploščo

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Moški

Velikost

165, 170, 175

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Blizzard Quattro S70 + vezi TPX12 Demo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

16 − 6 =