Smuči Smuči Blizzard Quattro RS 70 + vezi Xcell12 Demo
Akcija!

Blizzard

Smuči Blizzard Quattro RS 70 + vezi Xcell12 Demo

849,99

Namesto: 999,99

Smuči Blizzard Quattro RS 70 + XCELL 12 DEMO so vsestranske smuči s srednjim radijem, ki z visoko stopnjo prilagodljivosti zadovoljijo še tako zahtevne smučarje. Zgrajene so z naprednimi in najboljšimi Blizzardovimi tehnologijami, kar dokazujejo z nadzorom na najtežjih terenih, natančnim prenosom moči in dobro odzivnostjo.

 

Dolžine: 160, 165, 170, 175, 180 cm

Geometrija smuči: 121-70-102 mm (175 cm)

Radij: 15,5 m (175 cm)

Vezi: Marker XCELL 12 DEMO

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Blizzard Quattro RS 70 + XCELL 12 DEMO svojo odličnost dosegajo z zasnovo, kamor sta vključeni tudi tekmovalni tehnologiji C-Spine in C-Armor 2.0, ki zagotavljata vrhunski oprijem, hitro odzivnost in maksimalno stabilnost. K tej prispeva tudi Blizzardova patentirana IQ tehnologija, ki poskrbi za maksimalni prenos moči med smučmi in podložno ploščo, ob tem pa smučarju nudi občutek stabilnosti in natančnosti. Full Suspension vgrajen sistem s popolnim vzmetenjem zagotavlja končni prenos moči in ob enem duši vibracije. V kombinaciji z novim C-Armor 2.0 in Carbon Booster-jem boste spoznali, kaj je izjemna odzivnost in hitrost ob izstopu iz zavoja.

C-Armor 2.0 plast dvosmernih karbonskih vlaken nudi dodatno oporo smučem v srednjem delu in zagotavlja večji nadzor, moč in stabilnost smuči. Nahaja se nad zgornjo plastjo titana in je nameščena med oba robnika na sredini smuči, neposredno pod podložno ploščo. C-Armor karbonski vstavek je pri Quattro RS 70 podaljšan proti repu smuči, kar zagotavlja še večjo moč in hitrejši izhod iz zavoja. Drugi dve plasti dvosmernih karbonskih vlaken C-Spine za ojačitev lesene sredice sta nameščeni navpično med lesene plošče, ki tvorijo sredico, in so razvrščene po vsej dolžini smuči od konice do repa. Prednosti te tehnologije se pokažejo pri prehodu iz zavoja v nov zavoj in so vidne v večjem odboju, maksimalnem prenosu energije in boljši odzivnosti robnikov. Smuči s Sandwich Compound Sidewall (Ti)konstrukcijo dosegajo najvišji nivo učinkovitosti pri Blizzardu. Lesena sredica smuči je ojačana z dvema polnima plastema titana, ob straneh pa so polne bočne stranice, ki zagotavljajo torzijsko togost in enakomeren pritisk po vsej dolžini smuči. Rezultat tega je boljši prenos energije, stabilnost, nadzor in večja zmogljivost. Smuči so opremljene s podložno ploščo FDT Race Plate Quattro PRO in vezmi Marker XCELL 12. Zasnovanost s Full Camber profilom zagotavlja boljši nadzor na ledenih progah in hitrejši prehod iz robnika na robnik.

Kot premium all-round smuči so Quattro RS 70 najbolj vsestranske smuči za urejena smučišča. Z univerzalnim radijem dopuščajo različne hitrosti in različno dolge zavoje. Po trdoti so bolj upogljive kot race smuči, zato omogočajo lažje prehode med daljšimi in krajšimi zavoji.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 160, 165, 170, 175, 180 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 121 mm (175 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 70 mm (175 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 102 mm (175 cm)
 • Radij: 15,5 m (175 cm)
 • Vezi: Marker XCELL 12 DEMO
 • Podložna plošča: FDT Race Plate Quattro PRO
 • Namen: All-round
 • Full Camber profil smuči
 • Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcija smuči s titanom in polno bočno stranico
 • Tekmovalna konstrukcija s podaljšano plastjo karbona pod podložno ploščo C-Armor 2.0 in plastjo karbona C-Spine, ki ojača leseno sredico
 • Full Suspension sistem s popolnim vzmetenjem za dušenje vibracij, odzivnost in hitrost ob izstopu iz zavoja
 • IQ sistem za optimalen prenos moči med smučmi in podložno ploščo

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

Velikost

170, 175

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Blizzard Quattro RS 70 + vezi Xcell12 Demo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 + five =