Smuči Smuči Blizzard Alight Pro + vezi Tpx 12 Demo W

Blizzard

Smuči Blizzard Alight Pro + vezi Tpx 12 Demo W

749,99

Smuči Blizzard Alight Pro + TPX 12 DEMO W s srednjim radijem so oblikovane za smučarke, ki obožujejo dinamične vožnje. Alight Pro so visoko zmogljive ženske karving smuči, ki zagotavljajo obilico zabave in popolnih zavojev. Z doseganjem izjemne stabilnosti, natančnosti, okretnosti in nadzora na vseh terenih so Alight Pro smuči, na katere se boste navezale že po prvi vožnji.

 

Dolžine: 153, 160, 167, 174 cm

Geometrija smuči: 122-69-106 mm (167 cm)

Radij: 12 m (167 cm)

Vezi: Marker TPX 12 DEMO W

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smuči Blizzard Alight Pro + TPX 12 DEMO W so ženske smuči iz družine Alight, ki jim lahko povsem zaupate – naj gre za smučanje po steptani progi, zarezovanju zavojev na trdi podlagi ali prebijanju po kupih snega. Omogočajo elegantne menjave in zavoje brez posebnega napora. Konstrukcija IQ Sandwich Compoud Sidewall (Ti) z lahko leseno sredico iz topolovega in bukovega lesa omogoča enostavno vožnjo, medtem ko dve plasti titana, dodani na konicah, prispevata k zmogljivosti in dajeta smučem dober odboj ter stabilnost. Profil smuči je camber z rahlim rockerjem v konici in repu, zato so idealne za delanje popolnih zavojev. Prehod iz enega v drug zavoj je hiter, eleganten in stabilen, vožnja pa je mirna in kontrolirana. Položaj smučark na smučeh je prilagojen in premaknjen bližje konicam smuči, tako da je čim bolj optimiziran za žensko držo. Blizzardova patentirana tehnologija IQ z vgrajenim sistemom blaženja Free Flex poskrbi za maksimalni prenos moči med smučmi in podložno ploščo IQ Demo Plate, ob tem pa smučarkam nudi občutek stabilnosti in natančnosti. Free Flex vpliva neposredno na prenos moči in enakomerno porazdelitev pritiska po vsej dolžini smuči. Rezultat IQ tehnologije so smuči, s katerimi je zagotovljen celodnevni užitek ob vrhunskih predstavah. Smuči so opremljene z vezmi Marker TPX12 DEMO W.

Kot all-round smuči so Allight Pro najbolj vsestranske smuči za urejena smučišča. Z univerzalnim radijem dopuščajo različne hitrosti in različno dolge zavoje. Po trdoti so bolj upogljive kot race smuči, zato omogočajo lažje prehode med daljšimi in krajšimi zavoji.

Tehnične lastnosti:

 • Dolžine: 153, 160, 167, 174 cm
 • Širina zgornjega dela smuči: 122 mm (167 cm)
 • Širina smuči pod vezmi: 69 mm (167 cm)
 • Širina spodnjega dela smuči: 106 mm (167 cm)
 • Radij: 12 m (167 cm)
 • Vezi: Marker TPX12 DEMO W
 • Podložna plošča: IQ Demo Plate
 • Namen: All Round
 • Full Camber profil smuči
 • IQ Sandwich Compound Sidewall (Ti) konstrukcija smuči s titanom in polno bočno stranico
 • IQ sistem za optimalen prenos moči med smučmi in podložno ploščo

 

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

All-round

Spol

Ženski

Velikost

153, 160

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smuči Blizzard Alight Pro + vezi Tpx 12 Demo W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

18 + fifteen =