Smučarski čevlji Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 130 TD
Akcija!

Tecnica

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 130 TD

494,99

Namesto: 549,99

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 130 TD so sinonim za visoko zmogljivost ter brezkompromisno udobje, ob tem pa postavljajo še visoka merila na področju preoblikovanja čevljev po meri. Ambiciozni smučarji bodo cenili izboljšan prenos moči, stabilnost in oporo, ki jo prinašajo čevlji s togim upogibom, v 100 mm širokem Mach1 modelu pa so zmogljivostne vožnje zdaj dostopne tudi smučarjem s srednje širokimi stopali.

 

Velikost: 24,0-31,0

Upogibna trdnost: 130

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 130 TD so s širino 100 mm bolj prostorni čevlji, ki odgovarjajo smučarjem s srednje širokim stopalom in predstavljajo dober kompromis med udobjem ter prenosom sile iz čevljev na smuči. Trdi čevlji s flexom 130 so primerni za zelo dobre težje in višje smučarje.

Novost letošnjega Mach1 čevlja srednje širine je T-Drive tehnologija, ki s karbonskim spojem na zadnji strani, daljše dolžine kot običajno, okrepi stik manšete s školjko, kar zagotavlja manj izgube energije, učinkovitejši prenos moči, stabilnost in hitrejše menjave robnikov. Tehnologija Asymetrical Power Transmission gradi školjko različnih debelin. Na notranji strani je plastika debelejša, kar poveča oporo, kjer je potrebna, na zunanji strani pa je tanjša in bolj upogljiva. Asimetrična konstrukcija školjke zagotavlja več stranskega prenosa moči, čevlji so bolj odzivni, nudijo več nadzora pri menjavi robnikov in izboljšajo njihov oprijem. Preoblikovanje školjke za prileganje čevljev po meri omogoča C.A.S tehnologija, ki z luknjasto površino poskrbi za manj površinske napetosti in pospeši termičen proces preoblikovanja, novo obliko pa školjka ohranja dalj časa. Ključni predeli školjke nad nartom so izdelani iz mehkejše plastike, ki omogoča širše odpiranje, posledično pa lažje obuvanje in sezuvanje. Za presenetljivo udobje v čevljih sta zaslužna izboljšana anatomsko oblikovana školjka in notranji čevelj High Performance Full C.A.S. z izjemnim oprijemom pete. Izdelan je iz mikroceličnega materiala dvojne gostote, ki je trpežen in se da enostavno preoblikovati. C.A.S. tehnologija omogoča toplotno preoblikovanje, brušenje in tanjšanje čevlja za večji volumen ter doseganje individualnega prileganja. Na zunanji strani notranjega čevlja ob stiku s školjko se lahko pritrdi Velcro Spoiler, ki poskrbi za boljši položaj noge z več opore. Toploto ohranjajo Celliant minerali, ki telesno temperaturo spreminjajo v infrardeče sevanje, kar spodbuja kroženje krvi in posledično poveča toploto po celotni notranjosti čevlja. Zaponke Mach1 so izdelane z inovativnim Lift Lock sistemom, ki odpete zaponke obdrži v zraku, da se med obuvanjem in sezuvanjem ne zatikajo. 45 mm širok zatezni pašček zagotavlja popoln nadzor in bolj precizen prenos moči. Izpopolnjen je s Power Lock sistemom zapenjanja z zatičem, s katerim paščka ni potrebno odpenjati v celoti.

Mach1 MV 130 TD so on-piste / all mountain smučarski čevlji, ki ustrezajo širšemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 24,0-31,0
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 100 mm
 • Namen: On Piste / All mountain
 • Model iz serije Mach1 MV
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Adaptive Shape (C.A.S.) tehnologija termičnega preoblikovanja zunanje školjke in notranjega čevlja za prileganje po meri
 • Asymetrical Power Transmission tehnologija asimetrične konstrukcije školjke za večji bočni prenos moči in boljši oprijem robnika
 • Mehkejša plastika zunanje školjke nad nartom za lažje obuvanje in sezuvanje
 • T-Drive tehnologija spoja školjke in manšete za učinkovitejši prenos moči in manj izgub energije
 • Notranji vložek High Performance Full C.A.S.
 • Celliant material za ohranjanje toplote v notranjosti čevlja
 • Velcro Spoiler za več opore in boljši položaj noge
 • 45-milimetrski zatezni pašček s Power Lock sistemom
 • 4 Mach1 zaponke z Lift Lock sistemom, ki preprečuje zatikanje odpetih zaponk
 • Dvojni sistem kantinga

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Srednji

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 130 TD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

16 + fourteen =