Smučarski čevlji Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 120 TD Modri

Tecnica

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 120 TD Modri

404,98€

Namesto: 449,99

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 120 TD prinašajo natančno prileganje, visoko stopnjo preoblikovanja, udobja in zmogljivosti na katerikoli urejeni progi, z izpopolnitvami letošnjega modela in učinkovitejšega prenosa energije pa vso moč prenesejo direktno v zavoj. S srednje širokim Mach1 so zmogljivostne vožnje zdaj dostopne tudi smučarjem s srednje širokim stopalom.

 

Velikost: 24,0-31,0

Upogibna trdnost: 120

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 120 TD so tako po širini kot trdoti srednji Mach1 čevlji. MV različica v kolekcijo Mach1 prinaša srednje široke čevlje s širino 100 mm, ki so namenjeni smučarjem s srednje širokim stopalom in predstavljajo dober kompromis med udobjem ter prenosom sile iz čevljev na smuči. S flexom 120 in tako nekoliko popustljivejšim upogibom od najtršega Mach1 MV modela odgovarjajo srednje težkim in srednje visokim smučarjem z boljšim smučarskim znanjem.

Letošnji model je izpopolnjen z novo T-Drive tehnologijo, ki s karbonskim spojem, daljše dolžine kot običajno, okrepi stik manšete s školjko, kar zagotavlja manj izgube energije, učinkovitejši prenos moči, stabilnost in hitrejše menjave robnikov. Tehnologija Asymetrical Power Transmission gradi školjko različnih debelin. Na notranji strani je plastika debelejša, kar poveča oporo, kjer je potrebna, na zunanji strani pa je tanjša in bolj upogljiva. Asimetrična konstrukcija školjke zagotavlja več stranskega prenosa moči, čevlji so bolj odzivni, nudijo več nadzora pri menjavi robnikov in izboljšajo njihov oprijem. Preoblikovanje školjke za prileganje po meri omogoča C.A.S tehnologija, ki z luknjasto površino poskrbi za manj površinske napetosti in pospeši termičen proces preoblikovanja, novo obliko pa školjka ohranja dalj časa. Ključni predeli školjke nad nartom so izdelani iz mehkejše plastike, ki omogoča širše odpiranje, posledično pa lažje obuvanje in sezuvanje. Za presenetljivo udobje v čevljih sta zaslužna izboljšana anatomsko oblikovana školjka in notranji čevelj Performance C.A.S. Izdelan je iz mikroceličnega materiala dvojne gostote, ki je trpežen in se da enostavno preoblikovati. C.A.S. tehnologija omogoča toplotno preoblikovanje, brušenje in tanjšanje čevlja za večji volumen ter doseganje individualnega prileganja. Toploto v čevlju ohranjajo Celliant minerali, ki telesno temperaturo spreminjajo v infrardeče sevanje, kar spodbuja kroženje krvi in posledično poveča toploto po celotni notranjosti. Zaponke Mach1 so izdelane z inovativnim Lift Lock sistemom, ki odpete zaponke obdrži v zraku, da se med obuvanjem in sezuvanjem ne zatikajo. 45 mm širok zatezni pašček zagotavlja popoln nadzor in bolj precizen prenos moči.

Mach1 MV 120 TD so on-piste / all mountain smučarski čevlji, ki ustrezajo širšemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 24,0-31,0
 • Upogibna trdnost (flex index): 120
 • Širina: 100 mm
 • Namen: On Piste / All mountain
 • Model iz serije Mach1 MV
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Adaptive Shape (C.A.S.) tehnologija termičnega preoblikovanja zunanje školjke in notranjega čevlja za prileganje po meri
 • Asymetrical Power Transmission tehnologija asimetrične konstrukcije školjke za večji bočni prenos moči in boljši oprijem robnika
 • Mehkejša plastika zunanje školjke nad nartom za lažje obuvanje in sezuvanje
 • T-Drive tehnologija spoja školjke in manšete za učinkovitejši prenos moči in manj izgub energije
 • Notranji vložek Performance C.A.S.
 • Celliant material za ohranjanje toplote v notranjosti čevlja
 • 45-milimetrski zatezni pašček
 • 4 Mach1 zaponke z Lift Lock sistemom, ki preprečuje zatikanje odpetih zaponk
 • Dvojni sistem kantinga

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Srednji

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 120 TD Modri”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

four × four =