Smučarski čevlji Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 110 TD

Tecnica

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 110 TD

377,98€

Namesto: 419,99

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 110 TD sodijo v kategorijo visokokakovostnih čevljev srednje širine in manjše trdote, kar v kombinaciji z novo T-Drive tehnologijo, ki zagotavlja manj izgub energije in učinkovitejši prenos moči v zavoju, lažjim smučarjem prihrani moči in podaljša smuko. Zahtevni smučarji lahko od njih pričakujejo natančno prileganje, preoblikovanje po meri in udobje, ki ga nudita anatomsko oblikovana zunanja školjka in notranji čevelj.

 

Velikost: 24,0-31,0

Upogibna trdnost: 110

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 110 TD so najmehkejši model med Mach1 čevlji srednje širine. MV različica s širino 100 mm je namenjena smučarjem s srednje širokim stopalom in predstavlja dober kompromis med udobjem ter prenosom sile iz čevljev na smuči. Skupaj z upogibno trdnostjo 110 zajemajo skupino srednje težkih in srednje visokih smučarjev, ki ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči in potrebujejo visokozmogljive čevlje z nekoliko popustljivejšim upogibom.  .

Letošnji model je izpopolnjen z novo T-Drive tehnologijo, ki s karbonskim spojem, daljše dolžine kot običajno, okrepi stik manšete s školjko, kar zagotavlja manj izgube energije, učinkovitejši prenos moči, stabilnost in hitrejše menjave robnikov. Tehnologija Asymetrical Power Transmission gradi školjko različnih debelin. Na notranji strani je plastika debelejša, kar poveča oporo, kjer je potrebna, na zunanji strani pa je tanjša in bolj upogljiva. Asimetrična konstrukcija školjke zagotavlja več stranskega prenosa moči, čevlji so bolj odzivni, nudijo več nadzora pri menjavi robnikov in izboljšajo njihov oprijem. Preoblikovanje školjke za prileganje čevljev po meri omogoča C.A.S tehnologija, ki z luknjasto površino poskrbi za manj površinske napetosti in pospeši termičen proces preoblikovanja, novo obliko pa školjka ohranja dalj časa. Ključni predeli školjke nad nartom so izdelani iz mehkejše plastike, ki omogoča širše odpiranje, posledično pa lažje obuvanje in sezuvanje. Za presenetljivo udobje v čevljih sta zaslužna izboljšana anatomsko oblikovana školjka in notranji čevelj Performance C.A.S. Izdelan je iz mikroceličnega materiala dvojne gostote, ki je trpežen in se da enostavno preoblikovati. C.A.S. tehnologija omogoča toplotno preoblikovanje, brušenje in tanjšanje čevlja za večji volumen ter doseganje individualnega prileganja. Toploto v čevlju ohranjajo Celliantminerali, ki telesno temperaturo spreminjajo v infrardeče sevanje, kar spodbuja kroženje krvi in posledično poveča toploto po celotni notranjosti. Zaponke Mach1 so izdelane z inovativnim Lift Lock sistemom, ki odpete zaponke obdrži v zraku, da se med obuvanjem in sezuvanjem ne zatikajo. 45 mm širok zatezni pašček zagotavlja popoln nadzor in bolj precizen prenos moči.

Mach1 MV 120 TD so on-piste / all mountain smučarski čevlji, ki ustrezajo širšemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 24,0-31,0
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 100 mm
 • Namen: On Piste / All mountain
 • Model iz serije Mach1 MV
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Adaptive Shape (C.A.S.) tehnologija termičnega preoblikovanja zunanje školjke in notranjega čevlja za prileganje po meri
 • Asymetrical Power Transmission tehnologija asimetrične konstrukcije školjke za večji bočni prenos moči in boljši oprijem robnika
 • Mehkejša plastika zunanje školjke nad nartom za lažje obuvanje in sezuvanje
 • T-Drive tehnologija spoja školjke in manšete za učinkovitejši prenos moči in manj izgub energije
 • Notranji vložek Performance C.A.S.
 • Celliant material za ohranjanje toplote v notranjosti čevlja
 • 45-milimetrski zatezni pašček
 • 4 Mach1 zaponke z Lift Lock sistemom, ki preprečuje zatikanje odpetih zaponk
 • Dvojni sistem kantinga

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Srednji

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Tecnica Mach1 MV 110 TD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 × 4 =