Smučarski čevlji Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 130

Tecnica

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 130

494,98€

Namesto: 549,99

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 130 so kot najmočnejši rekreativni čevlji Tecnice sinonim za zmogljivost, odzivnost in natančno prileganje. Navdušujejo z direktnim in preciznim prenosom moči in revolucionarnim sistemom preoblikovanja zunanje školjke in notranjega čevlja po meri, kar vrhunskim smučarjem ne zagotavlja zgolj maksimalnega izkoristka moči čevljev, temveč tudi udobje.

 

Velikost: 24,5 30,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 130 so z upogibno trdnostjo 130 najtrši čevlji znotraj serije Mach1 LV. Trdi čevlji so primerni za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Odlikuje jih najvišja raven zmogljivosti v kombinaciji s popolnim prileganjem.

Anatomsko oblikovana zunanja školjka smučarskega čevlja ustreza obliki stopala in omogoča dobro prileganje že prvič, ko jih obujete. Podprta je s C.A.Ssistemom, ki zagotavljanje preoblikovanja po meri. Luknjasto zasnovana školjka poskrbi za manj površinske napetosti in kontrolira segrevanje, kar olajša proces preoblikovanja školjke. Novo obliko školjka ohranja bolje in dalj časa. Asymetrical Power Transmission školjka po zaslugi revolucionarne asimetrične konstrukcije z različno debelino školjke in notranjega čevlja dosega večji lateralni prenos moči, čevlji so bolj odzivni, nudijo več nadzora pri menjavi robnikov in izboljšajo njihov oprijem. High Performance Full C.A.S.notranji čevlji predstavljajo popolno revolucijo v svetu smučarskih čevljev glede na prileganje in preoblikovanje po meri. Anatomsko oblikovani poskrbijo za optimalno udobje in nudijo izjemen oprijem pete. Notranja stran čevlja se prilega stopalu, zunanji del pa se povsem ujema z obliko školjke. Izdelani so iz mikroceličnega materiala z dvojnim penastim polnilom, ki je trpežno in se da enostavno preoblikovati. Visoka odpornost proti obrabi ohranja tesno prileganje tudi po daljšem času uporabe. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri aluminijaste Micro ALU zaponke z varovalnim sistemom zapiranja Lift Lock in 45 mm širok zatezni pašček Full Contact, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Tecnica predstavlja Mach1 modele v treh različnih širinah. Povsem prenovljena serija letošnje sezone Low volume (LV) vključuje ozke modele s širino 98 mm, ki so primerni za smučarje z ozkim stopalom in omogočajo optimalen prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Mach1 LV 130 po namenu uvrščamo med race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile na robnike.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24,5 – 30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije Mach1 LV
 • Custom Adaptive Shape (C.A.S.) sistem za preoblikovanje zunanje školjke in notranjega čevlja
 • Asymetrical Power Transmission školjka
 • Zunanja plastika iz poliestra
 • Notranji vložek High Performance Full C.A.S.
 • 45-milimetrski zatezni pašček Full Contact
 • 4 Micro ALU zaponke z Lift Lock sistemom zapiranja

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 130”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fourteen + 1 =