Smučarski čevlji Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 105 W

Tecnica

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 105 W

359,98€

Namesto: 399,99

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 105 W so ženski čevlji, ki z visoko trdoto in ozkostjo težijo k visoki zmogljivosti ter boljšim rekreativnim smučarkam nudijo potrebno oporo za samozavestne vožnje na visokem nivoju in zagotavljajo učinkovit prenos moči na robnike. Navdušujejo z revolucionarnim sistemom preoblikovanja zunanje školjke in notranjega čevlja po meri, kar poleg boljšega izkoristka moči čevljev nudi tudi višjo stopnjo udobja.

 

Velikost: 22-27,5

Upogibna trdnost: 105

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 105 W predstavljajo enega najzmogljivejših ženskih modelov pri Tecnici. Čevlji s flexom 105 sodijo v najvišji razred ženskih čevljev po trdoti. Tog upogib ustreza višjim in težjim izkušenim smučarkam, ki uporabljajo najzmogljivejše rekreativne smuči, saj jim nudi potrebno kontrolo in stabilnost za suverene spuste po vseh terenih. Čevlji so kot LV (Low Volume) različica iz Mach1 serije, ki ponuja čevlje treh različnih širin, s širino 98 mm ozki, in zato primerni za smučarke z ozkim stopalom in tiste, ki si želijo čim bolj optimalnega prenosa moči iz čevljev na smuči.

Ženskam prilagojena zasnova čevljev zagotavlja bolj naravno držo in uravnotežen položaj smučark. C.A.S tehnologija školjke z luknjasto strukturo poskrbi za manj površinske napetosti in omogoča ter pospeši termičen proces preoblikovanja za prileganje po meri, novo obliko pa školjka ohranja dalj časa. Školjka z asimetrično konstrukcijo iz plastike različnih debelin nudi boljši izkoristek in prenos moči na smuči, z anatomsko obliko pa omogoča dobro prileganje od trenutka, ko jih prvič obujete. Ključni predeli školjke nad nartom so izdelani iz mehkejšega materiala, ki omogoča širše odpiranje školjke, posledično pa lažje obuvanje in sezuvanje. Performance C.A.S. notranji čevelj je anatomsko oblikovan in poskrbi za optimalno udobje z izjemnim oprijemom pete. Izdelan je iz mikroceličnega materiala dvojne gostote, ki je trpežen in se da enostavno preoblikovati. Vključenost C.A.S. tehnologije v zasnovo omogoča toplotno preoblikovanje, brušenje in tanjšanje čevlja za večji volumen ter doseganje individualnega prileganja. Za toploto poskrbita volna in Celliant minerali, ki telesno temperaturo spreminjajo v infrardeče sevanje, kar spodbuja kroženje krvi in posledično poveča toploto po celotni notranjosti čevlja. Zaponke Mach1 so izdelane z inovativnim Lift Lock sistemom, ki odpete zaponke obdrži v zraku, da se med obuvanjem in sezuvanjem ne zatikajo. K boljšemu prenosu moči in večji kontroli nad smučmi prispeva zategovanje 35 mm širokega zateznega paščka.

Mach1 LV 105 W so on-piste / all mountain smučarski čevlji, ki ustrezajo širšemu razponu smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 22-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 105
 • Širina: 98 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Ženski model iz serije Mach1 LV
 • Zunanja plastika školjke iz PU
 • Custom Adaptive Shape (C.A.S.) tehnologija termičnega preoblikovanja zunanje školjke in notranjega čevlja za prileganje po meri
 • Anatomsko oblikovana školjka in notranji čevelj
 • Asimetrično oblikovana školjka za prenos vse energije na smuči
 • Mehkejša plastika zunanje školjke nad nartom za lažje obuvanje in sezuvanje
 • Ženskam prilagojen položaj čevlja za čim bolj naravno držo
 • Notranji čevelj Performance C.A.S.
 • Volna za toplotno izolacijo in Celliant material za ohranjanje toplote v notranjosti čevlja
 • 35-milimetrski zatezni pašček
 • 4 Mach1 zaponke z Lift Lock sistemom, ki preprečuje zatikanje odpetih zaponk
 • Dvojni kanting sistem

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Tecnica Mach1 LV 105 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sixteen − eleven =