Smučarski čevlji Smučarski čevlji Tecnica Mach Sport LV 85 W

Tecnica

Smučarski čevlji Tecnica Mach Sport LV 85 W

309,99

Smučarski čevlji Tecnica Mach Sport LV 85 W v ozkem modelu prinašajo vse udobje, potrebno za prijetno smuko ves dan. S specifično obliko, prilagojeno ženskam, in C.A.S. sistemom preoblikovanja po meri so izdelani za smučarke, ki pri čevljih najbolj cenijo udobje in smučanje brez bolečin, ob tem pa nudijo potreben nadzor, oporo in zmogljivost za dobre vožnje.

 

Velikost: 22-27,5

Upogibna trdnost: 85

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Tecnica Mach Sport LV 85 W so ozki ženski smučarski čevlji, ki so v kombinaciji s flexom 85oblikovani za lažje do srednje težke smučarke s srednje dobrim smučarskim znanjem, ki ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči. Pri LV različici Tecnicinih čevljev gre za ozke modele širine 98 mm, ki so primerni za smučarke z ozkim stopalom, manjši volumen pa poskrbi za čim bolj optimalen prenos moči iz čevljev na smuči.

Zasnova čevljev je prilagojena ženskam, da zagotavlja bolj naravno držo in uravnotežen položaj smučark. C.A.S tehnologija školjke z luknjasto strukturo poskrbi za manj površinske napetosti in omogoča ter pospeši termičen proces preoblikovanja za prileganje po meri, novo obliko pa školjka ohranja dalj časa. Ključni predeli školjke nad nartom so izdelani iz mehkejše plastike, ki omogoča širše odpiranje školjke, posledično pa lažje obuvanje in sezuvanje. Notranji čevelj N.F.S je anatomsko oblikovan in poskrbi za čvrst oprijem. S toplotnim postopkom se lahko preoblikuje za boljše prileganje. Notranje stene so dodatno oblazinjene za več toplote in udobja. Za toploto poskrbijo še  toplotna izolacija iz volne in Celliant minerali, ki telesno temperaturo spreminjajo v infrardeče sevanje, kar spodbuja kroženje krvi, posledično pa poveča toploto po celotni notranjosti čevlja. Zaponke Mach Sport so izdelane z inovativnim Lift Lock sistemom, ki odpete zaponke obdrži v zraku, da se med obuvanjem in sezuvanjem ne zatikajo. K boljšemu prenosu moči in večji kontroli nad smučmi doprinese 35 mm širok zatezni pašček.

Mach Sport LV 85 W so on-piste / all mountain smučarski čevlji, ki ustrezajo širokemu razponu smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 22-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 85
 • Širina: 98 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije Mach Sport LV
 • Zunanja plastika školjke iz PU
 • Ženskam prilagojena oblika čevlja
 • Custom Adaptive Shape (C.A.S.) tehnologija termičnega preoblikovanja zunanje školjke za prileganje po meri
 • Mehkejša plastika zunanje školjke nad nartom za lažje obuvanje in sezuvanje
 • Anatomsko oblikovan notranji vložek Sport N.F.S.
 • Volna za toplotno izolacijo in Celliant material za ohranjanje toplote v notranjosti čevlja
 • 35-milimetrski zatezni pašček
 • 4 Mach1 zaponke z Lift Lock sistemom, ki preprečuje zatikanje odpetih zaponk
 • Dvojni sistem kantinga

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Tecnica Mach Sport LV 85 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

twelve − 7 =