Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon X PRO 90 W

Salomon

Smučarski čevlji Salomon X PRO 90 W

323,98€

Namesto: 359,99

Smučarski čevlji Salomon X PRO 90 W so visoko odzivni ženski smučarski čevlji, ki zaradi prilagoditvenih lastnosti in posebnega vložka, oblikovanega posebej za ženske, nudijo udobje za celodnevno smuko.

 

Velikost: 22,0-26,5

Upogibna trdnost: 90

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Salomon X PRO 90 W so zasnovani s tehnologijo Twinframe, ki z dodatnimi ojačitvami na ključnih točkah v spodnjem delu školjke ponuja izboljšan prenos sile na robnike. Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri smučarke v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil. Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. 24-milimeterska Oversized Pivot ojačitev na predelu gležnja okrepi spoj med zgornjim in spodnjim delom zunanjega čevlja in s tem poskrbi za maksimalno prilagodljivost čevlja, kar omogoča optimalen prenos moči na zunanjo školjko čevlja. Notranji vložek My Custom Fit 3D Performance je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri Micro ALU 3D zaponke in 35 mm širok zatezni pašček 360°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarkam s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji. Zaradi upogibne trdnosti 90 so smučarski čevlji primerni za srednje težke in srednje visoke smučarke z dobrim do boljšim smučarskim znanjem.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,0-26,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 90
 • Širina: 100
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Shell HD Shell & Cuff tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Sense Amplifier sistem dodatnega zategovanja zateznega paščka
 • Oversized Pivot ojačitev na predelu gležnja
 • 35 mm širok zatezni pašček 360°
 • Micro ALU 3D aluminijaste zaponke
 • Notranji vložek My Custom Fit 3D Performance

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Srednji

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Salomon X PRO 90 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja