Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon X PRO 80 W
Akcija!

Salomon

Smučarski čevlji Salomon X PRO 80 W

269,99

Namesto: 299,99

Smučarski čevlji Salomon X PRO 80 W so ženski model čevljev, ki s svojo lahko konstrukcijo ohranjajo nizko težo čevljev. Prenovljena step-in konstrukcija in brezšivni notranji čevelj poskrbita, da so X PRO čevlji najudobnejši model pri Salomonu, zato bo celodnevna smuka z njimi čisti užitek.

 

Velikost: 22,0-26,5

Upogibna trdnost: 80

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Salomon X PRO 80 W so mehkejši ženski model v družini X PRO, ki so jo oblikovali z namenom, da bi dosegli čim boljše prileganje smučarskih čevljev uporabnikom. Modeli iz te serije so zasnovani s tehnologijami, ki vsakemu posamezniku omogočajo prilagoditev smučarskih čevljev po svojih merah. Te nastavitve zagotavljajo udobje in maksimalen izkoristek zmogljivosti smučarskih čevljev.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri uporabnika v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Prenovljena konstrukcija Easy Step-in poskrbi za enostavnejše obuvanje. Školjka je zasnovana z vstavkom Fiberglass Coreframe, kar zagotavlja trdoto in boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Notranji vložek My Custom Fit Sport je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbi 35 mm širok zatezni pašček 180°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarkam s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji. Z upogibno trdnostjo 80 so nekoliko popustljivejši v upogibu in zato primerna izbira za lažje do srednje težke smučarke, ki imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanjein ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,0-26,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 80
 • Širina: 100
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije S/PRO
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Shell HD Shell & Cuff tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Fiberglass Coreframe vstavek v školjki
 • Sense Amplifier sistem dodatnega zategovanja zateznega paščka
 • 35 mm širok zatezni pašček 180°
 • Notranji vložek My Custom Fit Sport

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Srednji

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5