Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/RACE 70
Akcija!

Salomon

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 70

224,99

Namesto: 249,99

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 70 so z močjo, dobrim prileganjem in več nadzora, ki ga nudijo, idealni za smučarje tekmovalce, stare med 10 in 13 let. Izdelani so posebno za otroke tekmovalce, saj imajo poleg tekmovalne zmogljivosti, ki jo dosegajo, še otrokom prilagojeno obliko.

Velikost: 22,5-26,5

Upogibna trdnost: 70

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 70 so bolj popustljivi v upogibu kot najtrši otroški model S/RACE 90 in zato primerni za mlajše in lažje tekmovalce. Tudi otroško verzijo čevljev iz tekmovalne serije S/RACE odlikuje lastnost čevljev, narejenih za ultimativni test zmogljivosti. Vsi otroški S/RACE modeli s prilagojeno trdoto so močni, natančni, ob tem pa lahki, da mlajšim smučarjem omogočajo lažje navezovanje zavojev tudi v težjih pogojih in pri višji hitrosti.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. S tanjšo konstrukcijo zunanje školjke čevlji veljajo za ene najlažjih otroških čevljev visoke zmogljivosti, nudijo več nadzora in okretnosti v vsakem zavoju ter omogočajo, da so občutki tekmovalca intenzivnejši. Riveted Oversized Pivot na predelu gležnja okrepi spoj med zgornjim in spodnjim delom zunanjega čevlja in s tem poskrbi za optimalen prenos moči med manšeto in zunanjo školjko čevlja. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri aluminijaste zaponke 3D in 35 mm širok zatezni pašček 180°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Čevlji imajo Thermic Fit Junior notranji vložek, ki dosega visoko stopnjo udobja in toplote z vnaprej oblikovanimi predeli, ki ščitijo smučarjev nart in tibio. Prilagojena zgradba in materiali, iz katerih je vložek izdelan, omogočajo lažje obuvanje. Izbrani vložek in nižja manšeta poskrbita, da se čevlji bolje prilegajo otroški nogi. Smučarski čevlji so primerni za mlade tekmovalce, stare med 10 in 13 let ter težke med 33 in 45 kg. Z 98 mm širine so ozki in omogočajo dober prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,5-26,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 70
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Junior
 •  Zunanja plastika iz PU
 • Stanjšana zunanja školjka za izjemno lahkost in več nadzora
 • Riveted Oversized Pivot ojačitev z vijakom na predelu gležnja
 • 35 mm širok zatezni pašček 180°
 • Notranji vložek Thermic Fit JR
 • Nižja manšeta
 • Sense Amplifier sistem dodatnega zategovanja zateznega paščka

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Junior

Spol

Otroški

TRDOTA

flex 70

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Salomon S/RACE 70”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eighteen − 8 =