Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/RACE 65

Salomon

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 65

179,98€

Namesto: 199,99

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 65 so otroški čevlji, primerni za boljše smučarje in najmlajše tekmovalce začetnike. Tako kot ostali modeli iz tekmovalne serije S/RACE, tudi S/RACE 65 dosega natančnost, moč ter nudi nadzor med smučanjem.

 

Velikost: 22,0-26,5

Upogibna trdnost: 65

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 65 so najmehkejši predstavnik otroških čevljev tekmovalne serije S/RACE. Vsi otroški S/RACE modeli s prilagojeno trdoto so močni, natančni, ob tem pa lahki, da mlajšim smučarjem omogočajo lažje navezovanje zavojev tudi v težjih pogojih in pri višji hitrosti.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. S tanjšo konstrukcijo zunanje školjke čevlji veljajo za ene najlažjih otroških čevljev visoke zmogljivosti, nudijo več nadzora in okretnosti v vsakem zavoju. Riveted Oversized Pivot na predelu gležnja okrepi spoj med zgornjim in spodnjim delom zunanjega čevlja in s tem poskrbi za optimalen prenos moči med manšeto in zunanjo školjko čevlja. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri aluminijaste zaponke 3D in 28 mm širok zatezni pašček 360°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Čevlji imajo Thermic Fit Junior notranji vložek, ki dosega visoko stopnjo udobja in toplote z vnaprej oblikovanimi predeli, ki ščitijo smučarjev nart in tibio. Prilagojena zgradba in materiali, iz katerih je vložek izdelan, omogočajo lažje obuvanje. Izbrani vložek in nižja manšeta poskrbita, da se čevlji bolje prilegajo otroški nogi. Zaradi upogibne trdnosti 65 so primerni za otroke, težke do 33 kg. Z 98 mm širine so ozki in omogočajo dober prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 18-21
 • Upogibna trdnost (flex index): 65
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Junior
 • Zunanja plastika iz poliuretana
 • Notranji vložek Thermic Fit JR
 • Stanjšana zunanja školjka za izjemno lahkost in več nadzora
 • Riveted Oversized Pivot ojačitev z vijakom na predelu gležnja
 • 28 mm širok zatezni pašček 360°
 • Nižja manšeta
 • Sense Amplifier sistem dodatnega zategovanja zateznega paščka

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Junior

Spol

Otroški

TRDOTA

flex 70

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Salomon S/RACE 65”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

7 − 2 =