Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/RACE 130
Akcija!

Salomon

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 130

539,99

Namesto: 599,99

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 130 so tekmovalni čevlji, ki bodo mladim tekmovalcem utirali pot do stopničk. Lahkost, ozkost in agresiven upogib omogočajo eksplozivnost, natančnost in pospeševanje iz zavoja v zavoj. Primerni so za tekmovalce, starejše od 14 let.

 

Velikost: 24 – 26,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 92 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Serija S/RACE

Smučarski čevlji Salomon S/RACE 130 že z izgledom in prepoznavno Salomonovo modro barvo kažejo svoj tekmovalni značaj. Tekmovalna serija S/RACE združuje modele, narejene za ultimativni test zmogljivosti. Vsi S/RACE čevlji so široki 92 mm in imajo visok indeks trdote, kar omogoča izjemen prenos sil, natančne in agresivne zavoje. Zaradi uporabe posebne konstrukcije so S/RACE čevlji najlažji tekmovalni čevlji na trgu, ki ohranjajo lastnosti vrhunskih tekmovalnih čevljev kot so moč, natančnost in zmogljivost.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan ether z enakomerno gostoto, ki zagotavlja progresivnost in izjemen prenos moči na robnike. Stanjšana stena školjke predstavlja posebno konstrukcijo, ki omogoča, da so čevlji občutno lažji in občutki tekmovalca intenzivnejši. Školjka je zasnovana z vstavkom Xecarb Coreframe, ki zagotavlja trdoto in izjemen prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Screwed Oversized Pivot ojačitev z vijakom na predelu gležnja okrepi spoj med zgornjim in spodnjim delom zunanjega čevlja in s tem poskrbi za maksimalno prilagodljivost čevlja, kar omogoča optimalen prenos moči na zunanjo školjko čevlja. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri z vijakom pričvrstene aluminijaste zaponke in 65 mm širok zatezni pašček Dual Claw, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Čevlji imajo World Cup notranji vložek.

Smučarski čevlji so primerni za mlade tekmovalce, starejše od 14 let in težke med 68 in 80 kg. Poleg mladih tekmovalcev po njihovi uporabi kdaj posežejo tudi masters tekmovalci. Uvrščamo jih med World Cup – FIS čevlje, saj so s svojimi 92 mm širine ekstremno ozki in primerni le za tekmovalce, ki potrebujejo tako ozke modele zaradi boljšega oklepanja noge. Omogočajo hitre in direktne prenose in povečini zahtevajo dodatno preoblikovanje.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 23,5 – 28,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 92 mm
 • Namen: World Cup – FIS
 • Model iz serije S/RACE
 • Zunanja plastika iz PU Ether
 • Xecarb Coreframe vstavek v zunanji školjki smučarskih čevljev
 • Screwed Oversized Pivot ojačitev z vijakom na predelu gležnja
 • Notranji vložek World Cup
 • 65-milimetrski zatezni pašček Dual Claw
 • 4 aluminijaste zaponke, pričvrstene z vijakom

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Wc-fis

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Salomon S/RACE 130”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

one × four =