Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/PRO 70 W

Salomon

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 70 W

233,98€

Namesto: 259,99

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 70 W predstavljajo ženski model s popustljivejšim upogibom iz serije S/PRO. Pri oblikovanju te serije so pri Salomonu imeli v mislih predvsem smučarke, ki stavijo na udobje, a od svoje opreme še vedno pričakujejo zmogljivost.

 

Velikost: 22,0-25,5

Upogibna trdnost: 70

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 70 W so najmehkejši ženski model v družini S/PRO, ki so jo oblikovali z namenom, da bi dosegli čim boljše prileganje smučarskih čevljev uporabnikom. Modeli iz te serije so zasnovani s tehnologijami, ki vsakemu posamezniku omogočajo prilagoditev smučarskih čevljev po svojih merah. Te nastavitve zagotavljajo udobje in maksimalen izkoristek zmogljivosti smučarskih čevljev.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri smučarke v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Školjka je zasnovana z vstavkom Coreframe, kar zagotavlja trdoto in čim boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z dodatnim zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Notranji vložek Rental Thermic Fit je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbi 35 mm širok zatezni pašček 180°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarkam s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji. Zaradi upogibne trdnosti 70 so smučarski čevlji mehkejši in ustrezajo lažjim in srednje težkim smučarkam. Primerni so za smučarke z osnovnim do srednje dobrim smučarskim znanjem, ki uporabljajo mehkejše rekreativne ženske smuči.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,0-25,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 70
 • Širina: 100
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije S/PRO
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Shell HD Shell & Cuff tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Coreframe vstavek v školjki
 • Sense Amplifier sistem dodatnega zategovanja zateznega paščka
 • 28 mm širok zatezni pašček 180°
 • Notranji vložek Rental Thermic Fit

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 70

ŠIRINA

Srednji

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Salomon S/PRO 70 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja