Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/PRO 130

Salomon

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 130

424,98€

Namesto: 499,99

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 130 bodo navdušili smučarje, ki potrebujejo visokokakovostno opremo, ki bo kos njihovim vijuganjem po strmini, hkrati pa po zaslugi zmožnosti popolne prilagoditve nudi udobje za uživanje v celodnevni smuki. Poleg zmogljivostnih tehnologij se ponašajo še s Salomonovo tekmovalno modro barvo.

 

Velikost: 25,0-30,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 130 so z agresivnejšim upogibom najzmogljivejši model v seriji S/PRO, ki so jo oblikovali z namenom, da bi dosegli čim boljše prileganje smučarskih čevljev uporabnikom. Modeli iz te serije so zasnovani s tehnologijami, ki vsakemu posamezniku omogočajo prilagoditev smučarskih čevljev po svojih merah. Te nastavitve zagotavljajo udobje in maksimalen izkoristek zmogljivosti smučarskih čevljev.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri uporabnika v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Školjka je zasnovana z vstavkom Coreframe, kar zagotavlja trdoto in čim boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Novo zasnovan notranji vložek My Custom Fit 3D Seamless Race je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri 3D aluminijaste zaponke in 45 mm širok zatezni pašček Sense, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarjem s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji. Zaradi upogibne trdnosti 130 gre za ene najtrših rekreativnih moških smučarskih čevljev, ki so primerni za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25,0-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 100
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije S/PRO
 • Zunanja plastika iz poliuretana
 • Custom Shell HD Shell & Cuff tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Coreframe vstavek v školjki
 • Sense Amplifier sistem dodatnega zategovanja zateznega paščka
 • 45 mm širok zatezni pašček Sense
 • 3D aluminijaste zaponke
 • Notranji vložek My Custom Fit 3D Seamless Race

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Srednji

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Salomon S/PRO 130”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja