Sezona2022 Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/Pro 110 GW
-10%

Smučarski čevlji Salomon S/Pro 110 GW

386,99

Namesto: 429,99

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 110 sodijo med mehkejše modele v seriji S/PRO. Pri oblikovanju te serije so pri Salomonu imeli v mislih predvsem smučarje, ki se na račun zmogljivosti ne želijo odpovedati udobju.

 

 

Upogibna trdnost: 110

Širina: 100 mm

Počisti

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Šifra: 125176-0 Kategoriji: ,

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 110 so malenkost trši model od najmehkejšega iz serije S/PRO, ki so jo oblikovali z namenom, da bi dosegli čim boljše prileganje smučarskih čevljev uporabnikom. Modeli iz te serije so zasnovani s tehnologijami, ki vsakemu posamezniku omogočajo prilagoditev smučarskih čevljev po svojih merah. Te nastavitve zagotavljajo udobje in maksimalen izkoristek zmogljivosti smučarskih čevljev.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri smučarja v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Školjka je zasnovana z vstavkom Coreframe, kar zagotavlja trdoto in čim boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Novo zasnovan notranji vložek My Custom Fit 3D Seamless Pro je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri 3D aluminijaste zaponke in 45 mm širok zatezni pašček Sense, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarjem s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji. Zaradi upogibne trdnosti 110 so smučarski čevlji primerni za srednje težke in srednje visoke smučarje, ki imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25,0-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 100
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije S/PRO
 • Zunanja plastika iz poliuretana
 • Custom Shell HD Shell & Cuff tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Coreframe vstavek v školjki
 • Sense Amplifier sistem dodatnega zategovanja zateznega paščka
 • 45 mm širok zatezni pašček Sense
 • 3D aluminijaste zaponke
 • Notranji vložek My Custom Fit 3D Seamless Pro
 • Grip Walk podplati

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Srednji

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5, 31, 31,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.