Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/PRO 100 W
Akcija!

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 100 W

359,99

Namesto: 399,99

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 100 W so najtrši ženski model v seriji S/PRO. Pri oblikovanju tega modela so pri Salomonu imeli v mislih predvsem smučarke, ki potrebujejo čevlje z agresivnejšim upogibom za popoln nadzor in eksplozivnejše zavoje, a se zavoljo zmogljivostnih lastnostih ne želijo odreči udobju, ki ga prinašajo prenovljena step-in konstrukcija, brezšivni notranji čevelj in možnost popolne prilagoditve po merah posameznice.

 

Velikost: 22,0-27,5

Upogibna trdnost: 100

Širina: 100 mm

Počisti
Šifra: 115676-0 Kategoriji: ,

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/PRO 100 W so trši ženski model v seriji S/PRO, ki so jo oblikovali z namenom, da bi dosegli čim boljše prileganje smučarskih čevljev uporabnikom. Modeli iz te serije so zasnovani s tehnologijami, ki vsakemu posamezniku omogočajo prilagoditev smučarskih čevljev po svojih merah. Te nastavitve zagotavljajo udobje in maksimalen izkoristek zmogljivosti smučarskih čevljev.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri smučarke v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Prenovljena konstrukcija Easy Step-in poskrbi za enostavnejše obuvanje. Školjka je zasnovana z vstavkom Fiberglass Coreframe, kar zagotavlja trdoto in boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Notranji vložek My Custom Fit 3D Sport je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbi 35 mm širok zatezni pašček 180°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarkam s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji. Zaradi upogibne trdnosti 100 smučarski čevlji dopuščajo manj upogiba in so primerni za višje in težje smučarke ter za smučarke z odličnim smučarskim znanjem.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,0-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 100
 • Širina: 100
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije S/PRO
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Shell HD Shell & Cuff tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Coreframe vstavek v školjki
 • Sense Amplifier sistem dodatnega zategovanja zateznega paščka
 • 35 mm širok zatezni pašček 180°
 • Notranji vložek My Custom Fit 3D Sport

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Srednji

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.