Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/MAX 130 RACE
-10%

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 130 RACE

593,99

Namesto: 659,99

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 130 Race s prenovljeno tanjšo zunanjo školjko smučarjem z visokim nivojem smučanja ponujajo intenzivnejše občutke in izjemen prenos moči na robnike smuči. Poleg zmogljivostnih lastnosti se ponašajo še s Salomonovim tekmovalnim izgledom. Z modelom S/MAX 130 Carbon imata enako zunanjo školjko, razlikujeta pa se po notranjem vložku, saj ima S/MAX 130 Race tanjšo in bolj tekmovalno obliko notranjega vložka.

 

Velikost: 26,0-30,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 98 mm

Počisti

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Šifra: 111434-0 Kategoriji: ,

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 130 Race sodijo med najtrše modele iz serije S/MAX, s katero so pri Salomonu vnesli novost v proces izdelave smučarskih čevljev. Stanjšana zunanja školjka smučarskih čevljev predstavlja posebno konstrukcijo, ki omogoča, da so čevlji občutno lažji in občutki smučarja intenzivnejši. S S/MAX smučar občuti že najmanjše spremembe terena in ima večji nadzor nad robniki.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri uporabnika v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Školjka je zasnovana s karbonskim vstavkom Carbon Coreframe, kar zagotavlja trdoto in čim boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Screwed Oversized Pivot ojačitev z vijakom na predelu gležnja okrepi spoj med zgornjim in spodnjim delom zunanjega čevlja in s tem poskrbi za maksimalno prilagodljivost čevlja, kar omogoča optimalen prenos moči na zunanjo školjko čevlja. V smučarske čevlje je vgrajen tudi 4-milimeterski dvig. Sense Amplifier sistem na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Novo zasnovan notranji vložek World Cup je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri, z vijaki pričvrstene, 3D aluminijaste zaponke in 45 mm širok zatezni pašček Sense Claw, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Širina smučarskih čevljev je 98 mm, zato so primerni za smučarje z ozkim stopalom in omogočajo optimalen prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Zaradi upogibne trdnosti 130 gre za ene najtrših rekreativnih smučarskih čevljev za moške. Primerni so za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 26,0-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije S/MAX
 • Zunanja plastika iz poliuretana
 • Custom Shell HD tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Carbon Coreframe vstavek v školjki
 • Sense Amplifier sistem zategovanja zateznega paščka
 • 24 mm screwed oversized pivot
 • 45 mm širok zatezni pašček Sense Claw
 • 3D aluminijaste zaponke, pričvrstene z vijaki
 • Notranji vložek World Cup
 • 4-milimetrski vgrajen dvig čevlja

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.