Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/MAX 120
-10%

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 120

449,99

Namesto: 499,99

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 120 s prenovljeno tanjšo zunanjo školjko nudijo intenzivnejše občutke v lažjih smučarskih čevljih in dobrim smučarjem ponujajo odličen prenos moči na robnike smuči.

 

Velikost: 24-29,5

Upogibna trdnost: 120

Širina: 98 mm

Počisti

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Šifra: 111442-0 Kategoriji: ,

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 120 so trši smučarski čevlji iz serije S/MAX, s katero so pri Salomonu vnesli novost v proces izdelave smučarskih čevljev. Stanjšana zunanja školjka smučarskih čevljev predstavlja posebno konstrukcijo, ki omogoča, da so čevlji občutno lažji in občutki smučarja intenzivnejši. S S/MAX smučar občuti že najmanjše spremembe terena in ima večji nadzor nad robniki.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri uporabnika v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Školjka je zasnovana z vstavkom Fiberglass Coreframe, kar zagotavlja trdoto in čim boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Riveted Oversized Pivot ojačitev na predelu gležnja okrepi spoj med zgornjim in spodnjim delom zunanjega čevlja in s tem poskrbi za maksimalno prilagodljivost čevlja, kar omogoča optimalen prenos moči na zunanjo školjko čevlja. V smučarske čevlje je vgrajen tudi 4-milimeterski dvig. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Notranji vložek My Custom Fit 3D Seamless Pro je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri aluminijaste zaponke 3Dter 45 mm širok zatezni pašček 180°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Širina smučarskih čevljev je 98 mm, zato so primerni za smučarje z ozkim stopalom in omogočajo optimalen prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Njihova kakovost pride najbolj do izraza, če jih uporabljamo skupaj z najboljšimi trgovinskimi smučmi. Čevlji so zaradi upogibne trdnosti 120 primerni za težje smučarje s srednje dobrim smučarskim znanjem oziroma za srednje težke smučarje z boljšim smučarskim znanjem.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 120
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije S/MAX
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Shell HD tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Fiberglass Coreframe vstavek v školjki
 • Riveted Oversized Pivot ojačitev na predelu gležnja
 • Sense Amplifier sistem zategovanja zateznega paščka
 • 45 mm širok zatezni pašček 180°
 • Aluminijaste 3D zaponke
 • Notranji vložek My Custom Fit 3D Seamless Pro
 • 4-milimetrski vgrajen dvig čevlja

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.