Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/MAX 110 W
Akcija!

Salomon

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 110 W

386,99

Namesto: 429,99

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 110 W s tanjšo zunanjo konstrukcijo smučarkam ponujajo intenzivnejše občutke in boljši prenos moči na robnike smuči. Agresivnejši upogib odličnim smučarkam nudi nadzor nad smučanjem in omogoča eksplozivnejše zavoje.

 

Velikost: 22,0-27,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 110 W so trši ženski model iz serije S/MAX, s katero so pri Salomonu vnesli novost v proces izdelave smučarskih čevljev. Stanjšana zunanja školjka smučarskih čevljev predstavlja posebno konstrukcijo, ki omogoča, da so čevlji občutno lažji in občutki smučark intenzivnejši.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri smučarke v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil. Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Školjka je zasnovana z vstavkom Fiberglass Coreframe, kar zagotavlja trdoto in boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Notranji vložek My Custom Fit 3D Performance je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbi 35 mm širok zatezni pašček 180°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Širina smučarskih čevljev je 98 mm, zato so primerni za smučarke z ozkim stopalom in omogočajo optimalen prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Zaradi upogibne trdnosti 110 so eni izmed najtrših rekreativnih ženskih smučarskih čevljev in so primerni za višje in težje smučarke ter za smučarke z odličnim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi ženskimi smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,0-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 98
 • Namen: Race
 • Model iz serije S/MAX
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Shell HD tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Coreframe vstavek v školjki
 • Sense Amplifier sistem zategovanja zateznega paščka
 • 35 mm širok zatezni pašček 180°
 • Notranji vložek My Custom Fit 3D Performance

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Salomon S/MAX 110 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 + 10 =