Smučarski čevlji Smučarski čevlji Salomon S/Max 100
Akcija!

Salomon

Smučarski čevlji Salomon S/Max 100

359,99

Namesto: 399,99

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 100 s prenovljeno tanjšo zunanjo školjko smučarjem ponujajo intenzivnejše občutke in dober prenos moči na robnike smuči.

 

Velikost: 24-27,5

Upogibna trdnost: 100

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Serija S/MAX

Smučarski čevlji Salomon S/MAX 100 so najmehkejši smučarski čevlji iz serije S/MAX, s katero so pri Salomonu vnesli novost v proces izdelave smučarskih čevljev. Stanjšana zunanja školjka smučarskih čevljev predstavlja posebno konstrukcijo, ki omogoča, da so čevlji občutno lažji in občutki smučarja intenzivnejši.

Lastnost Custom Shell HD omogoča prilagajanje zunanje školjke čevljev s pomočjo toplotnega postopka za doseganje hitrega in optimalnega oblikovanja čevljev po meri uporabnika v zgolj desetih minutah. Tanjša konstrukcija stene zunanje školjke in izdelava iz novih materialov omogočajo položaj noge bližje školjki, kar med smučanjem nudi boljši občutek, več moči in bolj direkten prenos sil.

Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Školjka je zasnovana z vstavkom Fiberglass Coreframe, kar zagotavlja trdoto in čim boljši prenos moči iz čevljev na smuči, obenem pa ohranja nizko težo smučarskih čevljev. Riveted Oversized Pivot ojačitev na predelu gležnja okrepi spoj med zgornjim in spodnjim delom zunanjega čevlja in s tem poskrbi za maksimalno prilagodljivost čevlja, kar omogoča optimalen prenos moči na zunanjo školjko čevlja. V smučarske čevlje je vgrajen tudi 4-milimeterski dvig. Sense Amplifier na zgornjem delu manšete omogoča prilagajanje trdote z zategovanjem zgornjega paščka. Daje občutek progresivnosti in natančnosti na začetku vsakega zavoja. Omogoča nepovezan efekt povratnega odziva od smuči, hitrejšo menjavo iz enega na drug robnik in pospeševanje na koncu zavoja. Notranji vložek My Custom Fit 3D Seamless Permormance je anatomsko predoblikovan brezšivni notranji vložek, ki povečuje udobje in natančnost ter ohranja toploto. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste 3D zaponke in 35 mm širok zatezni pašček 180°, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Širina smučarskih čevljev je 98 mm, zato so primerni za smučarje z ozkim stopalom in omogočajo optimalen prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Čevlji so zaradi upogibne trdnosti 100 primerni za lažje in srednje težke smučarje z osnovnim do srednje dobrim smučarskim znanjem in se uporabljajo v kombinaciji z mehkejšimi rekreativnimi smučmi.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 24,5-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 100
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije S/MAX
 • Zunanja plastika iz PU
 • Custom Shell HD tehnologija za termični proces prilagajanja
 • Fiberglass Coreframe vstavek v školjki
 • Sense Amplifier sistem zategovanja zateznega paščka
 • 24 mm Riveted Oversized Pivot
 • 35 mm širok zatezni pašček 180°
 • Notranji vložek My Custom Fit 3D Seamless Performance
 • Aluminijaste 3D zaponke
 • 4-milimetrski vgrajen dvig čevlja

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Salomon S/Max 100”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fourteen + seventeen =