Smučarski čevlji Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 70 SC
Akcija!

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 70 SC

224,99

Namesto: 249,99

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 70 SC so tekmovalni čevlji za mlajše tekmovalce, ki potrebujejo čevlje z večjim upogibom. Z identičnim dizajnom kot odrasla različica Hero čevljev od njih ne prevzemajo samo zunanje podobe, ampak tudi tekmovalno zmogljivost in tehnološke rešitve za ustvarjanje živahnejšega odziva, nadzora, natančnosti in usmerjenega prenosa moči na robnike.

 

Velikost: 21,0-28,5

Upogibna trdnost: 70

Širina: 97 mm

Počisti
Šifra: 117517-0 Kategoriji: ,

Opis

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 70 SC so otroški tekmovalni čevlji, ki s flexom 70 ustrezajo tekmovalcem med 10. in 13. letom, težkim od 33 do 45 kg. Ozki čevlji širine 97 mm ohranjajo tesno prileganje za zagotavljanje zmogljivosti, ob tem pa nudijo več udobja ter poskrbijo za prekrvavitev in toploto. Po zaslugi konstrukcije zunanje školjke s tehnologijo Dual Core, pri čemer se oblikuje školjka iz dveh različno trdih materialov – mehkejšega na notranji strani in sloja izjemno tankega trdega materiala na zunanji, čevlji nudijo dobro oporo zadaj, zagotavljajo večji in učinkovitejši bočni prenos moči, dinamičen odziv in progresiven upogib. Čevlji so izdelani z nižjo manšeto, ki mlajšim smučarjem, katerim se mečne mišice še razvijajo, zagotavlja bolj naraven položaj in tako prispeva k večjemu ravnotežju, udobju in zmogljivosti. Tekmovalni notranji vložek Full Custom T3 je izdelan iz pene visoke gostote za optimalno preciznost in zmogljivost. Mikro nastavljive Race zaponke iz aluminija so zasnovane bližje školjki za čim večjo aerodinamičnost. Z zategovanjem 30 mm širokega zateznega paščka čevlji dodatno poskrbijo za progresivno smučanje in boljšo kontrolo nad smučmi.

Tehnične lastnosti

  • Velikost: 21,0-28,5
  • Upogibna trdnost (flex index): 70
  • Širina: 97 mm
  • Tekmovalni otroški model iz serije Hero
  • Dual Core tehnologija zunanje školjke za usmerjen prenos moči, živahnejši odziv, več preciznosti in popoln nadzor čez cel zavoj
  • Nižja manšeta, prilagojena otroški nogi za bolj naraven položaj
  • 30-milimetrski zatezni pašček
  • Full Custom T3 notranji čevelj
  • 4 mikro nastavljive Race zaponke iz aluminija

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 70

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.