Smučarski čevlji Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110
Akcija!

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110

377,99

Namesto: 419,99

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110 bodo prevzeli najboljše rekreativce, ki potrebujejo race čevlje s popustljivejšim upogibom, saj gre za najmehkejšo rekreativno različico tekmovalnih Hero čevljev pri Rossignolu. Ozkost, učinkovit prenos moči na robnike in dinamičen odziv bodo prepričali vsakega ambicioznega smučarja, ki se spogleduje s tekmovalno zmogljivostjo in želi popoln nadzor v vsakem zavoju!

 

Velikost: 24,0-30,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 97 mm

Počisti
Šifra: 114119-0 Kategoriji: ,

Opis

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110 so zasnovani po vzoru tekmovalnih World Cup čevljev, z dodanimi prilagoditvami za uporabo pri najboljših rekreativcih pa dosegajo idealno razmerje med zmogljivostjo, nadzorom in udobjem. Čeprav s flexom 110 veljajo za srednje trde čevlje, so izmed ostalih Hero modelov najmehkejši in zato primerni za srednje težke in srednje visoke smučarje. S širino 97 mm predstavljajo ozko rekreativno različico tekmovalnega čevlja in ustrezajo smučarjem z ozkim stopalom, ki želijo čim bolj optimalen prenos moči iz čevljev na smuči. Zmogljivost vseh Hero čevljev pri Rossignolu je rezultat posebne konstrukcije zunanje školjke, ki je izdelana s tehnologijo Dual Core. Tehnologija temelji na novi metodi vbrizgavanja na petih mestih, kjer se istočasno vbrizgata dva materiala različnih trdot. Nastane sendvič konstrukcija z mehkejšim materialom na notranji strani, ki ga objema izjemno tanek sloj trdega materiala navzven. Rezultat tega edinstvenega procesa je školjka, ki nudi dobro oporo zadaj, zagotavlja večji in učinkovit bočni prenos moči, dinamičen odziv in progresiven upogib, čevlji pa kot naraven podaljšek nog nudijo več preciznosti in popoln nadzor v vsakem zavoju. Notranji vložek je na predelu gležnja predoblikovan za udobno in anatomsko prileganje znotraj školjke. Race mikro nastavljive zaponke iz aluminija so zasnovane bližje školjki za čim večjo aerodinamičnost. Z zategovanjem 40 mm širokega zateznega paščka čevlji dodatno poskrbijo za progresivno smučanje in boljšo kontrolo nad smučmi.

Hero World Cup 110 so race smučarski čevlji, trgovinska različica tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sil. Namenjeni so uporabi skupaj z najboljšimi rekreativnimi smučmi.

Tehnične lastnosti

  • Velikost: 24,0-30,5
  • Upogibna trdnost (flex index): 110
  • Širina: 97 mm
  • Namen: Race
  • Teža: 2,115 kg
  • Model iz serije Hero
  • Dual Core tehnologija zunanje školjke za usmerjen prenos moči, živahnejši odziv in nadzor čez cel zavoj
  • 40-milimetrski zatezni pašček
  • Predoblikovan notranji čevelj
  • 4 mikro nastavljive Race zaponke iz aluminija

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.