Smučarski čevlji Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110 SC
Akcija!

Rossignol

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110 SC

350,99

Namesto: 389,99

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110 SC so najtrši otroški tekmovalni čevlji pri Rossignolu. Po zunanjosti so identični odrasli različici Hero čevljev, od katerih prevzemajo tekmovalno zmogljivost in tehnologije za ustvarjanje živahnejšega odziva, nadzora, natančnosti in usmerjenega prenosa moči na robnike.

 

Velikost: 21,0-28,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 97 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110 SC so trdi tekmovalni otroški čevlji, ki s flexom 110 ustrezajo tekmovalcem med 14. in 16. letom, težkim od 55 do 70 kg. Ozki čevlji širine 97 mm ohranjajo tesno prileganje za zagotavljanje zmogljivosti, ob tem pa nudijo več udobja ter poskrbijo za prekrvavitev in toploto. Po zaslugi konstrukcije zunanje školjke s tehnologijo Dual Core, pri čemer se oblikuje školjka iz dveh različno trdih materialov – mehkejšega na notranji strani in sloja izjemno tankega trdega materiala na zunanji, čevlji nudijo dobro oporo zadaj, zagotavljajo večji in učinkovitejši bočni prenos moči, dinamičen odziv in progresiven upogib. Čevlji so izdelani z nižjo manšeto, ki mlajšim smučarjem s krajšimi nogami zagotavlja bolj naraven položaj in tako prispeva k večjemu ravnotežju, udobju in zmogljivosti. Notranji vložek Pre-Shaped – Full Custom T2 omogoča toplotno preoblikovanje, da se povsem oblikuje po nogi smučarja za popolno udobje, izboljšano zmogljivost ter natančnost. Na predelu gležnja je predoblikovan za udobno in anatomsko prileganje znotraj školjke. T2 različica notranjega vložka je izdelana iz dveh različnih materialov – EVA pene srednje gostote na mestih, odločilnih za zmogljivost, in mehke EVA pene na občutljivejših mestih za čim boljše prileganje. Mikro nastavljive Race zaponke iz aluminija so zasnovane bližje školjki za čim boljšo aerodinamičnost. Z zategovanjem 40 mm širokega zateznega paščka čevlji dodatno poskrbijo za progresivno smučanje in boljšo kontrolo nad smučmi.

Tehnične lastnosti

  • Velikost: 21,0-28,5
  • Upogibna trdnost (flex index): 110
  • Širina: 97 mm
  • Teža: 1,990 kg
  • Tekmovalni otroški model iz serije Hero
  • Dual Core tehnologija zunanje školjke za usmerjen prenos moči, živahnejši odziv, več preciznosti in popoln nadzor čez cel zavoj
  • Nižja manšeta, prilagojena mlajšim za bolj naraven položaj
  • 40-milimetrski zatezni pašček
  • Pre-Shaped Full Custom T2 notranji čevelj
  • 4 mikro nastavljive Race zaponke iz aluminija

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Wc-fis

Spol

Otroški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 110 SC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

six − 5 =