Smučarski čevlji Smučarski čevlji Rossignol Hero WC 130 Beli
Akcija!

Smučarski čevlji Rossignol Hero WC 130 Beli

299,99

Namesto: 499,99

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 130 so race čevlji visoke trdote, namenjeni najboljšim rekreativcem, ki se spogledujejo s tekmovalno zmogljivostjo in iščejo ozke čevlje za čim boljši izkoristek moči in prenos sil na robnike.

 

Velikost: 24,0-30,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 97 mm

Počisti
Šifra: 101877-0 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Smučarski čevlji Rossignol Hero World Cup 130 so zasnovani po vzoru tekmovalnih World Cup čevljev, s prilagoditvami za uporabo pri najboljših rekreativcih pa dosegajo idealno razmerje med zmogljivostjo, nadzorom in udobjem. S flexom 130 in širino 97 mm predstavljajo zelo trdo in ozko rekreativno različico tekmovalnega čevlja. Tog upogib odgovarja najboljšim težjim in višjim rekreativcem, ki uporabljajo najzmogljivejše rekreativne smuči. Zaradi manjše širine pa najbolj ustrezajo smučarjem z ozkim stopalom in tistim, ki si želijo optimalen prenos moči iz čevljev na smuči. Zmogljivost vseh Hero čevljev pri Rossignolu je rezultat posebne konstrukcije zunanje školjke, ki je izdelana s tehnologijo Dual Core. Tehnologija temelji na novi metodi vbrizgavanja na petih mestih, kjer se istočasno vbrizgata dva materiala različnih trdot. Nastane sendvič konstrukcija z mehkejšim materialom na notranji strani, ki ga objema izjemno tanek sloj trdega materiala navzven. Rezultat tega edinstvenega procesa je školjka, ki nudi dobro oporo zadaj, zagotavlja večji in učinkovit bočni prenos moči, dinamičen odziv in progresiven upogib, čevlji pa kot naraven podaljšek nog nudijo več preciznosti in popoln nadzor v vsakem zavoju. Notranji vložek Pre-Shaped Foam Fit Plus je predoblikovan na predelu gležnja za udobno in anatomsko prileganje znotraj školjke. Izdelava iz goste pene zagotavlja dobro oporo stopalom in fiksacijo pete, jezik pa se lahko s posebnim postopkom toplotne obdelave preoblikuje po meri za popolno udobje. Race mikro nastavljive zaponke iz aluminija so zasnovane bližje školjki za čim bolj aerodinamičen položaj. Z zategovanjem zateznega paščka Cam Lock čevlji dodatno poskrbijo za progresivno smučanje in boljšo kontrolo nad smučmi.

Hero World Cup 130 so race smučarski čevlji, trgovinska različica tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sil. Namenjeni so uporabi skupaj z najboljšimi rekreativnimi smučmi.

Tehnične lastnosti

  • Velikost: 24,0-30,5
  • Upogibna trdnost (flex index): 130
  • Širina: 97 mm
  • Namen: Race
  • Model iz serije Hero
  • Dual Core tehnologija zunanje školjke za usmerjen prenos moči, živahnejši odziv in nadzor čez cel zavoj
  • Cam Lock zatezni pašček
  • Predoblikovan Foam Fit Plus notranji čevelj
  • 4 mikro nastavljive Race zaponke iz aluminija

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Outlet

Outlet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.