Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Strider 130 PRO DYN
Akcija!

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Strider 130 PRO DYN

566,99

Namesto: 629,99

Smučarski čevlji Nordica Strider Pro 130 DYN so najtrši model iz linije Strider in so idealni za smučarje, ki zaradi smučanja izven smučišč v osrčju gora potrebujejo prilagodljive smučarske čevlje s pohodno funkcijo, ki omogočajo tako vzpone kot spuste.

 

Velikost: 22,5-31,0

Upogibna trdnost: 130

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Nordica Strider Pro 130 DYN predstavljajo model iz serije Strider z najmanj popustljivim upogibom. Namenjeni so smučarjem, ki jih žene želja po svobodi, osvajanju novih gora in odkrivanju novih linij izven smučarskih prog. S serijo Strider so pri Nordici ugodili smučarjem, ki jih bolj kot smučanje po urejenih progah navdušuje iskanje novih linij v nedotaknjenem snegu v osrčju gora. Modelom iz serije Strider je skupna ultimativnost, visoka zmogljivost in prilagodljiv mehanizem »hike/ski«. Njihova kvaliteta se najbolj izkaže med uporabo, saj med vzponom pride do izraza udobje, pri spustu v dolino pa njihova zmogljivost. Zaradi lahke in širše zasnove zunanje smučarske školjke so vzponi lažji, medtem ko moč in zmogljivost zagotavljata sigurnost in nadzor nad smučanjem med spustom v dolino.

Smučarski čevlji so zasnovani s tehnologijama Infrared Technology ter Custom Cork Fit, ki prispevata k dosegu večjega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka Laced 3D Cork Fit Primaloft Lite tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarja nad samimi čevlji. Tehnologija Primaloft poskrbi, da je notranji vložek vodoodporen, čeprav je narejen iz materialov, ki dihajo. To ohranja noge suhe in tople. Zahvaljujoč prilagodljivemu »hike/ski« sistemu Feather Lock Mechanism je premikanje smučarskih čevljev iz položaja za hojo v položaj za smučanje enostavno in hitro. Položaj za smučanje smučarjem zagotavlja zanesljivost, ki jo potrebujejo med spustom, pohodna funkcija pa jim olajša vzpon. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalen izkoristek moči in udobje hkrati.Vanjo je vgrajen še sistem Weather Shield, ki preprečuje vdor snega oziroma vode v notranjost čevlja. Podplat smučarskih čevljev je bil razvit v sodelovanju s podjetjem Michelin in nudi izjemen oprijem, unikaten in trendovski izgled. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 45 mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarjem s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 130 so ti smučarski čevlji primerni za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med Freeski smučarske čevlje, saj so namenjeni freeridu, pogosto pa jih uporabljajo tudi trenerji smučanja. Imajo pohodno funkcijo, ki omogoča hojo, vendar so v večini časa uporabe predvideni za smučanje.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 22,5-31,0
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 100 mm
 • Namen: Freeski
 • Model iz serije Strider
 • Feather Lock Mechanism za nastavitev v pohodni položaj in položaj za smučanje
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Custom Cork Fit tehnologija za prilagoditev
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Weather Shield sistem proti vdoru snega
 • Michelin Rubber Gripwalk podplat
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 45 mm širok zatezni pašček
 • Laced 3D Cork Fit Primaloft Litenotranji vložek
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski, Turni

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Srednji

Velikost

27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Strider 130 PRO DYN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

18 − 13 =