Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 85 W
Akcija!

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 85 W

269,99

Namesto: 299,99

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 85 W predstavljajo enega izmed trših ženskih modelov iz serije Sportmachine. Navdušili bodo smučarke s širšim stopalom, ki iščejo bolj prostorne in širše čevlje, hkrati pa od svoje opreme pričakujejo, da jim nudi popoln nadzor nad smučanjem na vseh terenih.

 

Velikost: 22,5-27,5
Upogibna trdnost: 85
Širina: 102 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Serija Sportmachine

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 85 W spadajo med trše ženske modele iz serije Sportmachine, ki dokazuje, da sta zmogljivost in udobje pri zasnovi smučarskih čevljev združljiva. Glavno vodilo pri razvoju serije Sportmachine je bilo načelo, da se udobje smučarskih čevljev ne sme zmanjševati na račun zmogljivosti. Modelom serije Sportmachine je skupna večja širina, možnost dokupa Gripwalk podplatnih nastavkov in zasnovanost notranjih čevljev z izolacijsko tehnologijo Primaloft, ki ohranja noge tople tudi pri nižjih temperaturah. Serijo Sportmachine tvorijo široki čevlji, ki ustrezajo smučarjem s široko obliko stopal in z željo po udobnejših čevljih z več prostora. Zaradi lastnosti prostornejših in udobnejših čevljev so namenjeni tudi tistim, ki radi uživajo v celodnevni smuki. Za doseganje maksimalnega udobja poskrbi še tehnologija za enostavnejše obuvanje in sezuvanje čevljev.

Smučarski čevlji so zasnovani s tehnologijo Infrared Technology, ki s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Tehnologija Primaloft poskrbi, da je notranji vložek Precision Fit W Primaloft vodoodporen, čeprav je narejen iz materialov, ki dihajo. To ohranja noge suhe in tople. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalen izkoristek moči in udobje hkrati. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 35 mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. S širino 102 mm so čevlji primerni za smučarke s široko nogo in z željo po udobju, ki mu dajejo prednost pred prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 85 smučarski čevlji ustrezajo lažjim do srednje težkim smučarkam, ki imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje in ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči. Po namenu jih uvrščamo med Comfort smučarske čevlje, saj so primerni za smučarke s širokimi stopali in tiste bolj občutljive, ki zagovarjajo udobje pred agresivnejšim smučanjem.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 22,5-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 85
 • Širina: 102 mm
 • Namen: Comfort
 • Model iz serije Sportmachine
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 35 mm širok zatezni pašček
 • Precision Fit W Primaloft notranji vložek
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Comfort

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Široki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 25, 25,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 85 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

one × 2 =