Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 130
Akcija!

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 130

422,99

Namesto: 469,99

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 130 predstavljajo najtrši model iz serije Sportmachine. Modeli iz te serije dokazujejo, da sta zmogljivost in udobje pri zasnovi smučarskih čevljih združljiva. Prilagojeni so smučarjem s širšim stopalom, ki iščejo bolj prostorne in širše čevlje, ki se dobro obnesejo tekom celodnevne smuke.

 

Velikost: 24,0-32,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 102 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 130 so najzmogljivejši model v seriji Sportmachine. Navdušili bodo smučarje z visokim nivojem smučanja, ki potrebujejo široko zasnovo čevljev. Glavno vodilo pri razvoju serije Sportmachine je bilo načelo, da se udobje smučarskih čevljev ne sme zmanjšati na račun zmogljivosti. Modelom serije Sportmachine je skupna večja širina, možnost dokupa Gripwalk podplatnih nastavkov in zasnovanost notranjih čevljev z izolacijsko tehnologijo Primaloft, ki ohranja noge tople tudi pri nižjih temperaturah. Serijo Sportmachine tvorijo široki čevlji, ki ustrezajo smučarjem s široko obliko stopal in z željo po udobnejših čevljih z več prostora. Zaradi lastnosti prostornejših in udobnejših čevljev so namenjeni tudi tistim, ki radi uživajo v celodnevni smuki. Za doseganje maksimalnega udobja poskrbi še tehnologija za enostavnejše obuvanje in sezuvanje čevljev.

Smučarski čevlji so zasnovani s tehnologijama Infrared Technology ter Custom Cork Fit, ki prispevata k dosegu večjega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka 3D Cork Fit Primaloft tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarja nad samimi čevlji. Tehnologija Primaloft poskrbi, da je notranji vložek vodoodporen, čeprav je narejen iz materialov, ki dihajo. To ohranja noge suhe in tople. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalen izkoristek moči in udobje hkrati.Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 45 mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. S širino 102 mm so čevlji primerni za smučarje s široko nogo in z željo po udobju, ki mu dajejo prednost pred prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 130 ti smučarski čevlji veljajo za ene najtrših rekreativnih smučarskih čevljev in so zato primerni za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim. Po namenu jih uvrščamo med Comfort smučarske čevlje, saj so primerni za smučarje s širokimi stopali in tiste bolj občutljive, ki zagovarjajo udobje pred agresivnejšim smučanjem.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24,0-32,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 102 mm
 • Namen: Comfort
 • Model iz serije Sportmachine
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Custom Cork Fit tehnologija za prilagoditev
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 45 mm širok zatezni pašček
 • 3D Cork Fit Primaloft notranji vložek
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Comfort

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Široki

Velikost

27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 130”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

14 + fourteen =