Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 110

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 110

350,98€

Namesto: 389,99

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 110 dokazujejo, da sta zmogljivost in udobje pri zasnovi smučarskih čevljih združljiva. Prilagojeni so smučarjem s širšim stopalom, ki iščejo bolj prostorne in širše čevlje, ki se dobro obnesejo tekom celodnevne smuke.

 

Velikost: 24,0-32,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 102 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 110 so eden izmed Sportmachine serije širših modelov, ki ustrezajo smučarjem, ki od smučarskih čevljev pričakujejo zmogljivost in udobje tekom celega dne na snegu. Glavno vodilo pri razvoju serije Sportmachine je bilo načelo, da se udobje smučarskih čevljev ne sme zmanjšati na račun zmogljivosti. Modelom serije Sportmachine je skupna večja širina, možnost dokupa Gripwalk podplatnih nastavkov in zasnovanost notranjih čevljev z izolacijsko tehnologijo Primaloft, ki ohranja noge tople tudi pri nižjih temperaturah. Serijo Sportmachine tvorijo široki čevlji, ki ustrezajo smučarjem s široko obliko stopal in željo po udobnejših čevljih z več prostora. Zaradi lastnosti prostornejših in udobnejših čevljev so namenjeni tudi tistim, ki radi uživajo v celodnevni smuki. Za doseganje maksimalnega udobja poskrbi še tehnologija za enostavnejše obuvanje in sezuvanje čevljev.

Smučarski čevlji so zasnovani s tehnologijo Infrared Technology, ki s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi.Tehnologija Primaloft poskrbi, da je notranji vložek 3D Performance Fit Primaloft vodoodporen, čeprav je narejen iz materialov, ki dihajo. To ohranja noge suhe in tople.  Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalen izkoristek moči in udobje hkrati.Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 35 mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 102 mm so čevlji primerni za smučarje s široko nogo in z željo po udobju, ki mu dajejo prednost pred prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 110 so smučarski čevlji primerni za srednje težke smučarje, ki niso previsoki in imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje. Po namenu jih uvrščamo med Comfort smučarske čevlje, saj ustrezajo smučarjem s širokimi stopali in tistim bolj občutljivim, ki zagovarjajo udobje pred agresivnejšim smučanjem. Niso primerni v kombinaciji z najbolj agresivnimi smučmi.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 24,0-32,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 102 mm
 • Namen: Comfort
 • Model iz serije Sportmachine
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 35 mm širok zatezni pašček
 • 3D Performance Fit Primaloft notranji vložek
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Comfort

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Široki

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Sportmachine 110”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

three × 1 =