Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 120 Rdeče/Črni

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 120 Rdeče/Črni

413,98€

Namesto: 459,99

Smučarski čevlji Nordica Promachine 120 sodijo med trše predstavnike serije Promachine. Primerni so za boljše smučarje, ki od smučarskih čevljev pričakujejo zmogljivost, kljub temu pa si želijo udobje, ki traja cel dan.

 

Velikost: 24-30,5

Upogibna trdnost: 120

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Nordica Promachine 120 predstavljajo trši model znotraj serije Promachine. Modele iz te serije odlikuje optimalnost, saj so sposobni iz smučarja izvleči največ v vseh vremenskih razmerah. Serija je skupek najboljših lastnostih iz drugih serij v družini Nordica. Modeli Promachine se ponašajo z udobjem in vsestranskostjo, ki sta značilni za serijo Spreedmachine, ter močjo, natančnostjo in zmogljivostjo, ki odlikujejo serijo Dobermann. Smučarski čevlji iz serije Promachine so najmodernejši lahki modeli z majhnim volumnom na tržišču. Zaradi možnosti številnih prilagoditev po meri vsakega smučarja so čevlji bolj odzivni, zavoji pa natančnejši.

Smučarski čevlji so zasnovani s številnimi tehnologijami, ki prispevajo k dosegu maksimalnega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka Isoterm 3D Primaloft Cork Fit tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarja nad samimi čevlji. Tehnologiji Isothermin Primaloft poskrbita, da je notranji vložek vodoodporen, narejen iz materialov, ki dihajo in omogočajo istočasno ohranjanje toplote in odvajanje vlage. K večjemu udobju doprinese tudi nastavljiv položaj jezika v notranjem čevlju. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalno moč in udobje hkrati. Podplat smučarskih čevljev je bil razvit v sodelovanju s podjetjem Michelin in nudi izjemen oprijem, unikaten in trendovski izgled. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 45 mm širok zatezni pašček. S širino 98 mm so smučarski čevlji ozki in ustrezajo smučarjem z ozkim stopalom, ki strmijo k optimalnemu prenosu sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Smučarski čevlji so primerni za težje smučarje s srednje dobrim smučarskim znanjem oziroma za srednje težke smučarje z boljšim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 120
 • Širina: 98 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije Promachine
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Custom Cork Fit tehnologija za preoblikovanje
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Michelin Gripwalk Soles podplat
 • Prilagodljivost jezika v notranjem čevlju
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 45 mm širok zatezni pašček
 • Isotherm 3D Primaloft Cork Fit notranji vložek

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Junior

Spol

Otroški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Srednji

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 120 Rdeče/Črni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 × four =