Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 130
Akcija!

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 130

449,99

Namesto: 499,99

Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 130 predstavljajo najtrši model iz serije Speedmachine in so zato primerni za smučarje, ki od čevljev pričakujejo visoko stopnjo zmogljivosti, obenem pa ne zanemarjajo udobja.

 

Velikost: 24-31,0

Upogibna trdnost: 130

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 130 so z upogibno trdnostjo 130 najzmogljivejši model v seriji Speedmachine. Serija smučarskih čevljev Speedmachine je oblikovana za vsestranske smučarje, ki preživijo veliko časa v smučarskih čevljih. Univerzalnost, ki jo dosegajo čevlji iz te serije, se kaže v neizmerni moči in natančnosti modelov, ki jo dosegajo v vseh vremenskih pogojih na vseh terenih. Za razliko od serije Promachine je pri tej seriji vsem notranjim čevljem dodana izolacija Primaloft, ki ohranja noge tople tudi pri nižjih temperaturah. Kakovost čevljev iz družine Speedmachine potrjujejo dobljene nagrade.

Smučarski čevlji so zasnovani s številnimi tehnologijami, ki prispevajo k dosegu maksimalnega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka 3D Cork Fit Primaloft tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarja nad samimi čevlji. Tehnologija Primaloft poskrbi, da je notranji vložek vodoodporen, čeprav je narejen iz materialov, ki dihajo. To ohranja noge suhe in tople. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalen izkoristek moči in udobje hkrati. Vanjo je vgrajen še sistem Weather Shield, ki preprečuje vdor snega oziroma vode v notranjost čevlja. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 45 mm širok zatezni pašček Power Driver, ki izboljša prenos sil iz čevljev na smuči, povečuje upogib čevljev in izboljša njihovo zmogljivost. S širino 100 mm so čevlji primerni za smučarje, ki imajo srednje široko stopalo. So dober kompromis med udobjem in prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 130 jih uvrščamo med najtrše rekreativne smučarske čevlje, primerne za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi. Po namenu spadajo med On-piste / All mountain smučarske čevlje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 24-31,0
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 100 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije Speedmachine
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Custom Cork Fit tehnologija za prilagoditev
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Weather Shield sistem proti vdoru snega
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 45 mm širok zatezni pašček Power Driver
 • 3D Cork Fit Primaloft notranji vložek
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Srednji

Velikost

25, 25,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 130”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 × five =