Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 110 Sivi
Akcija!

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 110 Sivi

341,99

Namesto: 379,99

Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 110 sodijo med mehkejše v seriji Speedmachine. Primerni so za smučarje, ki od čevljev pričakujejo udobje in zmogljivost na vseh terenih.

 

Velikost: 24-31,0

Upogibna trdnost: 110

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Serija Speedmachine

Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 110 z upogibno trdnostjo 110 dopuščajo manj upogiba kot najmehkejši model Nordica Speedmachine 100. Z njimi bodo uživali smučarji, ki od smučarskih čevljev pričakujejo univerzalnost in dober odziv v vseh razmerah. Serija smučarskih čevljev Speedmachine je oblikovana za vsestranske smučarje, ki preživijo veliko časa v smučarskih čevljih. Univerzalnost, ki jo dosegajo čevlji iz te serije, se kaže v neizmerni moči in natančnosti modelov, ki jo dosegajo v vseh vremenskih pogojih na vseh terenih. Za razliko od serije Promachine je pri tej seriji vsem notranjim čevljem dodana izolacija Primaloft, ki ohranja noge tople tudi pri nižjih temperaturah. Kakovost čevljev iz družine Speedmachine potrjujejo dobljene nagrade.

Smučarski čevlji so zasnovani s številnimi tehnologijami, ki prispevajo k dosegu maksimalnega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka 3D Performance Fit Primaloft tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarja nad samimi čevlji. Tehnologija Primaloft poskrbi, da je notranji vložek vodoodporen, čeprav je narejen iz materialov, ki dihajo. To ohranja noge suhe in tople. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalen izkoristek moči in udobje hkrati. Vanjo je vgrajen še sistem Weather Shield, ki preprečuje vdor snega oziroma vode v notranjost čevlja. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 35 mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. S širino 100 mm so čevlji primerni za smučarje, ki imajo srednje široko stopalo. So dober kompromis med udobjem in prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Čevlji so primerni za srednje težke in srednje visoke smučarje, ki imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje in ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučarjev in smuči. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 24-31,0
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 100 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije Speedmachine
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Custom Cork Fit tehnologija za prilagoditev
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Weather Shield sistem proti vdoru snega
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 35 mm širok zatezni pašček
 • 3D Performance Fit Primaloft notranji vložek
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Srednji

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Speedmachine 110 Sivi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fifteen − thirteen =