Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 95 W
Akcija!

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 95 W

341,99

Namesto: 379,99

Smučarski čevlji Nordica Promachine 95 W so najboljša izbira za dobre smučarke, ki sta jim udobje in zmogljivost enako pomembna. Odlikujejo jih lahkost, majhen volumen in energičnost hkrati.

 

Velikost: 22-27,5

Upogibna trdnost: 95

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Serija Promachine

Smučarski čevlji Nordica Promachine 95 W sodijo med mehkejše ženske modele v seriji Promachine in so primerni za smučarke, ki si želijo malo bolj upogljivih, a še vedno odzivnih in zmogljivih smučarskih čevljev. Modele iz serije Promachine odlikuje optimalnost, saj so sposobni iz smučarjev izvleči največ v vseh vremenskih razmerah. Serija je skupek najboljših lastnostih iz drugih serij v družini Nordica. Modeli Promachine se ponašajo z udobjem in vsestranskostjo, ki sta značilni za serijo Spreedmachine, ter močjo, natančnostjo in zmogljivostjo, ki odlikujejo serijo Dobermann. Smučarski čevlji iz serije Promachine so najmodernejši lahki modeli z majhnim volumnom na tržišču. Zaradi možnosti številnih prilagoditev po meri vsakega smučarja so čevlji odzivnejši, zavoji pa natančnejši.

Smučarski čevlji so zasnovani s številnimi tehnologijami, ki prispevajo k dosegu maksimalnega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka Isoterm 3D Primaloft Cork Fit tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarke nad samimi čevlji. Tehnologiji Isotherm in Primaloft poskrbita, da je notranji vložek vodoodporen, narejen iz materialov, ki dihajo in omogočajo istočasno ohranjanje toplote in odvajanje vlage. K večjemu udobju doprinese tudi nastavljiv položaj jezika v notranjem čevlju. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalen izkoristek moči. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 35 mm širok zatezni pašček. S širino 98 mm so smučarski čevlji ozki in ustrezajo smučarkam z ozkim stopalom, ki strmijo k optimalnemu prenosu sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Smučarski čevlji so primerni za smučarke s srednjo težo ter srednje dobrim do boljšim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 95
 • Širina: 98 mm
 • Model iz serije Promachine
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Custom Cork Fit tehnologija za prilagoditev
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Prilagodljivost jezika v notranjem čevlju
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 35 mm širok zatezni pašček
 • Isotherm 3D Primaloft Cork Fit notranji vložek

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 95 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 − 9 =