Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 105 W Beli
Akcija!

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 105 W Beli

413,99

Namesto: 459,99

Smučarski čevlji Nordica Promachine 105 W so favorit smučark, ki želijo zmogljive čevlje za izzive, ki jih čakajo na strminah, obenem pa poskrbijo za udobje tekom celodnevne smuke.

 

Velikost: 22-27,5

Upogibna trdnost: 105

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Nordica Promachine 105 W so primerni za smučarke z odličnim znanjem smučanja, saj združujejo lastnosti zmogljivih in udobnih čevljev. Modele iz serije Promachine odlikuje optimalnost, saj so sposobni iz smučarjev izvleči največ v vseh vremenskih razmerah. Serija je skupek najboljših lastnostih iz drugih serij v družini Nordica. Modeli Promachine se ponašajo z udobjem in vsestranskostjo, ki sta značilni za serijo Spreedmachine, ter močjo, natančnostjo in zmogljivostjo, ki odlikujejo serijo Dobermann. Smučarski čevlji iz serije Promachine so najmodernejši lahki modeli z majhnim volumnom na tržišču. Zaradi možnosti številnih prilagoditev po meri vsakega smučarja so čevlji odzivnejši, zavoji pa natančnejši.

Smučarski čevlji so zasnovani s številnimi tehnologijami, ki prispevajo k dosegu maksimalnega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka Isoterm 3D Primaloft Cork Fit tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarke nad samimi čevlji. Tehnologiji Isothermin Primaloft poskrbita, da je notranji vložek vodoodporen, narejen iz materialov, ki dihajo in omogočajo istočasno ohranjanje toplote in odvajanje vlage. K večjemu udobju doprinese tudi nastavljiv položaj jezika v notranjem čevlju. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz treh različnih vrst plastike, kar omogoča maksimalen izkoristek moči. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 35 mm širok zatezni pašček Power Driver, ki izboljša prenos sil iz smučarskih čevljev na smuči, povečuje upogib čevljev in izboljša njihovo zmogljivost. S širino 98 mm so smučarski čevlji ozki in ustrezajo smučarkam z ozkim stopalom, ki strmijo k optimalnemu prenosu sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Smučarski čevlji te trdote so primerni za višje in težje smučarke oziroma za tiste z najboljšim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi ženskimi smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 105
 • Širina: 98 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije Promachine
 • Zunanja plastika iz Bitmap PU
 • Custom Cork Fit tehnologija za prilagoditev
 • Infrared Tri-Force Shell Construction zasnova plastike školjke zunanjega čevlja
 • Prilagodljivost jezika v notranjem čevlju
 • Aluminijaste zaponke Micro ALU
 • 35 mm širok zatezni pašček Power Driver
 • Isotherm 3D Primaloft Cork Fit notranji vložek

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Pro Machine 105 W Beli”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

7 + 3 =