Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 140

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 140

494,98€

Namesto: 549,99

Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 140 so popolnoma prenovljen in najzmogljivejši model v seriji Dobermann GP. Izredna trdota in ozkost čevljev vrhunskim smučarjem zagotavljata nepozabna vozna doživetja.

 

Velikost: 22-29,5

Upogibna trdnost: 140

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 140 so z razlogom najzmogljivejši model v seriji Dobermann GP, s katero so pri Nordici poskrbeli za dostopnost modelov, ki so po kvaliteti in izgledu podobni tistim iz svetovnega pokala. Modeli iz te serije so popolnoma preoblikovani in zasnovani na podlagi 75-letne bogate zgodovine izdelovanja smučarskih čevljev. Zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam so pri Nordici z razvojem linije Dobermann trgu predstavili modele visoke zmogljivosti, ki zagotavljajo izkušnjo, ki je tudi zahtevni smučarji zlahka ne bodo pozabili.

Tehnologiji Infrared Technology in Custom Cork Fit omogočata preoblikovanje smučarskih čevljev, da so čim bolj po meri vsakega smučarja in prispevajo k dosegu maksimalnega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka Laced Race GP Cork tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarja nad samimi čevlji. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 60 mm širok zatezni pašček Power Driver, ki izboljša prenos sil iz smučarskih čevljev na smuči, povečuje upogib čevljev in izboljša njihovo zmogljivost. S širino 98 mm so smučarski čevlji ozki in primerni za smučarje, ki imajo ozko nogo in si želijo optimalnega prenosa sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Gre za najtrši model iz serije Dobermann GP z upogibno trdnostjo (flexom) 140, zato so čevlji primerni za višje in težje smučarje, oziroma za smučarje z najboljšim smučarskim znanjem in najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Njihova kakovost pride najbolj do izraza ob uporabi skupaj z najboljšimi trgovinskimi smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 140
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije Dobermann GP
 • Zunanja plastika iz PU
 • Infrared Technology tehnologija za preoblikovanje
 • Custom Cork Fit tehnologija za preoblikovanje
 • Aluminijaste zaponke 2 Micro ALU Servolock + 2 Micro ALU
 • 60 mm širok zatezni pašček Power Driver
 • Laced race GP Cork notranji vložek

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 140”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

6 + one =