Smučarski čevlji Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 110
Akcija!

Nordica

Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 110

386,99

Namesto: 429,99

Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 110 z novo zasnovo so eden srednje trdih modelov v seriji Dobermann GP. So popolna izbira za dobre smučarje, ki iščejo model z vmesno trdoto iz klasične serije Dobermann GP.

 

Velikost: 22-29,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 110 predstavljajo zmogljiv model, ki ga po trdoti umeščamo v sredino med modeli iz serije Dobermann GP, s katero so pri Nordici poskrbeli za dostopnost modelov, ki so po kvaliteti in izgledu podobni tistim iz svetovnega pokala. Modeli iz serije Dobermann GP so popolnoma preoblikovani in zasnovani na podlagi 75-letne bogate zgodovine izdelovanja smučarskih čevljev. Zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam so pri Nordici z razvojem linije Dobermann trgu predstavili modele visoke zmogljivosti, ki zagotavljajo izkušnjo, ki je tudi zahtevni smučarji zlahka ne bodo pozabili.

Tehnologiji Infrared Technology in Custom Cork Fit omogočata preoblikovanje smučarskih čevljev, da so čim bolj po meri vsakega smučarja in prispevajo k dosegu maksimalnega udobja. Infrared Technology s pomočjo infrardeče grelne luči omogoča preoblikovanje in s tem popolno prilagajanje zunanje školjke smučarskega čevlja nogi. Zunanja školjka smučarskega čevlja je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Zaradi uporabe tehnologije Custom Cork Fit zgradbo notranjega vložka Performance Fit TF tvori tudi pluta, ki omogoča hitrejše in enostavnejše preoblikovanje, kar prispeva k boljšemu nadzoru smučarja nad samimi čevlji. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke Micro ALU in 35 mm širok zatezni pašček. S širino 98 mm so smučarski čevlji ozki in primerni za smučarje, ki imajo ozko nogo in si želijo optimalnega prenosa sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Gre za model z upogibno trdnostjo (flexom) 110, zato so čevlji primerni za srednje težke in srednje visoke smučarje, ki imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje in ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije Dobermann GP
 • Zunanja plastika iz PU
 • Infrared Technology tehnologija za preoblikovanje
 • Custom Cork Fit tehnologija za preoblikovanje
 • Aluminijaste zaponke 2 Micro ALU Servolock + 2 Micro ALU
 • 35 mm širok zatezni pašček
 • Performance Fit TF notranji vložek

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Nordica Dobermann GP 110”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 + twenty =