Smučarski čevlji Smučarski čevlji Lange Rs 130
Akcija!

Lange

Smučarski čevlji Lange Rs 130

449,99

Namesto: 499,99

Smučarski čevlji Lange RS 130 so izdelani za odlične rekreativne smučarje z visokimi zahtevami. Svoje zavidljive vozne zmogljivosti dosegajo z revolucionarno zasnovo v kombinaciji z optimizirano tehnologijo zunanje školjke, večjo natančnostjo, izboljšano odzivnostjo, nadzorom nad upogibom in natančnim prileganjem nogi, saj tesni čevlji z manjšim volumnom ponujajo najboljši izkoristek zmogljivosti čevljev in maksimalen prenos moči na smuči.

 

Velikost: 24,0-30,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 97 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Lange RS 130 so najtrši model znotraj najboljše rekreativne serije pri Lange dopuščajo malenkost več upogiba. Kot ostali RS modeli so izdelani za najvišji rang rekreativnih smučarjev. Smučarje prepričajo z izjemno natančnostjo, odzivnostjo ter učinkovitim prenosom sile smučarja na robnike smuči.

Izdelava zunanje školjke čevljev v celoti posnema zasnovo školjke tekmovalnih čevljev Lange. Tako kot World Cup modeli, je tudi RS 120 izdelan iz trde plastike, ki je iz materiala polieter (PE), in je zasnovan z revolucionarno konstrukcijo Dual Core, ki dopušča uravnavanje upogiba, omogoča izjemno moč in poskrbi, da se čevlji povsem zlijejo z nogo in tako zagotavljajo popoln nadzor nad smučanjem. Ko smučar med smučanjem upogne čevelj, se oblika školjke aktivno stisne in razširi, pri čemer se potencialna energija pretvori v eksplozivno moč. Natančnosti čevlja je dodan še enostaven način obuvanja in sezuvanja. Čevlji, ki so po zaslugi dovršene konstrukcije tako odzivni in dinamični, kot je telo smučarja, dosegajo povsem drug nivo zmogljivosti. Na zgornjem delu notranjega vložka je nameščen spoiler, ki se lahko tudi odstrani, za boljši položaj noge in boljši oprijem mečne mišice. Zasnova smučarskih čevljev teži k temu, da položaj noge v čevljih čim bolj približa naravnemu. To dosega z dvignjenim petnim delom ter bolj pokončnim položajem zgornjega dela smučarskega čevlja, kar poveča stabilnost in nadzor za bolj učinkovit prenos moči in racionalno porabo energije smučarja. Notranjost smučarskih čevljev tvori notranji vložek Dual 3D Full Liner, predoblikovan na način, da se optimalno prilagaja notranjosti školjke za čim bolj učinkovit in natančen prenos moči, na predelu stopala pa poskrbi še za izjemno udobno anatomsko prileganje. Gre za popolnoma prilagodljivo verzijo s tremi penastimi vstavki visoke gostote, ki so vstavljeni na ključna mesta v vložku za maksimalno podporo nogi in hkrati največji učinek udobja. Del notranjega vložka je tudi Power Wedge jezik. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo z vijaki pričvrstene aluminijaste ALU Race Micro zaponke ter 45 mm širok zatezni pašček Cam Lock, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Zaradi upogibne trdnosti 130 so čevlji primerni za težje smučarje z dobrim smučarskim znanjem oziroma za srednje težke smučarje z boljšim smučarskim znanjem. S širino 97 mm imajo čevlji oznako Performance Fit, saj so s svojo ožjo zasnovo primerni za smučarje z ozko obliko stopala in ustrezajo tistim, ki dajejo zmogljivosti prednost pred udobjem in si želijo optimalnega prenosa sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24,0-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 97 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije RS
 • Zunanja plastika školjke iz PE
 • Dual Core dvojna konstrukcija školjke
 • Dual 3D Full Linernotranji vložek
 • Power Wedge jezik notranjega čevlja
 • Naraven položaj noge v čevljih
 • Dual Screw Canting za nastavljivost naklona čevljev
 • Možnost namestitve spoilerja
 • Aluminijaste zaponke ALU Race Micro
 • 45 mm širok zatezni pašček Cam Lock

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Lange Rs 130”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

four × four =