Smučarski čevlji Smučarski čevlji Lange RS 110 S.C.

Lange

Smučarski čevlji Lange RS 110 S.C.

359,98€

Namesto: 399,99

Smučarski čevlji Lange RS 110 Short Cuff so čevlji za mlade tekmovalce ter boljše in lažje rekreativne smučarje. Svoj tekmovalni značaj dosegajo z otrokom prilagojeno tekmovalno zasnovo, ki se odraža v doseganju dobrih voznih zmogljivostih.

 

Velikost: 24,5-29,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 97 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Lange RS 110 Short Cuff so mladinski tekmovalni čevlji s trdoto in nižjo manšeto, prilagojeno manjšim smučarjem. Prenovljen model je rezultat odličnega razumevanja mehanike stopal, prilagajanja in odzivanja smučarskih čevljev. Tako kot Lange World Cup čevlji tudi otroška različica premore zunanjo školjko, zasnovano z revolucionarno dvodelno konstrukcijo Dual Core, ki je zaslužna za odličen nadzor v vseh fazah vodenja zavoja. Konstrukcija dopušča uravnavanje upogiba, omogoča izjemno moč in poskrbi, da se čevlji povsem zlijejo z nogo in tako zagotavljajo popoln nadzor nad smučanjem. Ko smučar med smučanjem upogne čevelj, se oblika školjke aktivno stisne in razširi, pri čemer se potencialna energija pretvori v eksplozivno moč. Natančnosti čevlja je dodan še enostaven način obuvanja in sezuvanja. Čevlji, ki so po zaslugi dovršene konstrukcije tako odzivni in dinamični, kot je telo smučarja, dosegajo povsem drug nivo zmogljivosti. Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan (PU). Zasnova čevljev teži k temu, da se položaj noge v čevljih čim bolj približa naravnemu položaju. To dosega z dvignjenim petnim delom ter bolj pokončnim položajem zgornjega dela smučarskega čevlja, kar poveča stabilnost in nadzor za bolj učinkovit prenos moči in racionalno porabo energije smučarja. Anatomsko oblikovana školjka se odlično ujema z novim Dual 3D Performance notranjim vložkom, ki dopušča večinsko preoblikovanje. Dobro prileganje nogi uporabnika zagotavlja izjemno udobje, natančnost in učinkovit prenos moči. Prilagodi se lahko predel na območju spodnjega dela noge, gležnja, prstov in vstopni del čevlja. Vložku je na kritičnih predelih dodan sloj iz srednje goste pene. Del notranjega vložka je tudi Power Wedge jezik. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste ALU Race Micro zaponke ter 30 mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Zaradi upogibne trdnosti 110 so čevlji primerni za mlade tekmovalce, 55 in 70 kg. S širino 97 mm imajo čevlji oznako Performance Fit, saj s svojo ožjo zasnovo poskrbijo za manjši volumen in večjo tesnost, ki poveča zmogljivost ter pripomore k optimalnemu prenosu sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24,5-28,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 97 mm
 • Namen: Race
 • Model iz otroške serije RS
 • Zunanja plastika školjke iz PU
 • Dual Core dvodelna konstrukcija školjke
 • Dual 3D Performancenotranji vložek
 • Power Wedge jezik notranjega čevlja
 • Naraven položaj noge v čevljih
 • Dual Screw Canting za nastavljivost naklona čevljev
 • Aluminijaste zaponke ALU Race Micro
 • 30 mm širok zatezni pašček

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Lange RS 110 S.C.”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja