Smučarski čevlji Smučarski čevlji Head Raptor R2 RD

Head

Smučarski čevlji Head Raptor R2 RD

535,48€

Namesto: 629,99

Smučarski čevlji Head Raptor R2 RD so smučarski čevlji za izkušene mlade smučarje tekmovalce nad 16. letom. Izredna trdota, ozkost in manjši volumen omogočajo eksplozivnost, natančnost in izjemen prenos moči na robnike za stopnjevanje hitrosti iz zavoja v zavoj.

 

Velikost: 22,0-28,5

Upogibna trdnost: 160/150/140

Širina: 93 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Head Raptor R2 RD so najtrši model iz tekmovalnega programa serije Raptor, ki je namenjena tekmovanjem na najvišji ravni. Serija Raptor je ustvarjena za smučarje, ki jih navdušuje hitrost. Vsi Raptor čevlji so široki 93 mm, imajo visok indeks trdote in vrhunski oprijem, kar omogoča hiter in neposreden nadzor nad smučmi ter natančne in agresivne zavoje. S svojimi voznimi lastnosti in udobjem specifičnega notranjega vložka predstavljajo spremljevalca mladih tekmovalcev na poti do zmagovalnega odra.

Čevlji so zasnovani z revolucionarnim prilagodljivim sistemom notranjega vložka Liquid Fit in so v celoti prilagodljivi. Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala Racing PU. Upogibna trdnost čevljev je prilagodljiva in se lahko nastavi na vrednost 140, 150 ali 160. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri revolucionarne zaponke Spineflex Race in zatezni pašček Slalom Velcro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Notranji čevelj Racing PRO ima nastavljiv jezik, možnost zavezovanja za izboljšan oprijem noge in vložek Racing. Tankost podplata in RD Slalom Kit zaščita proti odpenjanju zaponk ob stiku s količkom sta odobrena iz strani FIS-a. Dopuščajo možnost dokupa Gripwalk nastavkov za podplat.

Smučarski čevlji so primerni za mlade tekmovalce, stare nad 16 let ter težke do 80 kg. Poleg mladih tekmovalcev po njihovi uporabi kdaj posežejo tudi masters tekmovalci. Uvrščamo jih med World Cup – FIS čevlje, saj so s svojimi 93 mm širine ekstremno ozki in primerni le za tekmovalce, ki potrebujejo tako ozke modele zaradi boljšega prilagajanja nogi. Omogočajo hitre in direktne prenose moči in povečini zahtevajo dodatno preoblikovanje.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,0-28,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 160/150/140
 • Širina: 93 mm
 • Namen: World Cup – FIS
 • Model iz serije Raptor
 • Liquid Fit sistem za prilagoditev notranjega vložka
 • Zunanja plastika iz Racing PU
 • Notranji vložek Racing PRO
 • Zatezni pašček Slalom Velcro
 • 4 Micro Spineflex Race zaponke
 • RD Slalom Kit zaščita proti odpenjanju zaponk

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Wc-fis

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 130+

ŠIRINA

Ozki

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Head Raptor R2 RD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja