Smučarski čevlji Smučarski čevlji Head Raptor 140S RS
Akcija!

Head

Smučarski čevlji Head Raptor 140S RS

494,99

Namesto: 549,99

Smučarski čevlji Head Raptor 140S RS s prepoznavnim izgledom Headovih tekmovalnih modelov, z visoko upogibno trdnostjo, ozkostjo in izrednimi voznimi lastnostmi vrhunskim rekreativnim smučarjem zagotavljajo nepozabne vožnje po belih strminah.

 

Velikost: 22,0-30,5

Upogibna trdnost: 140

Širina: 96 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Head Raptor 140S RS so najtrši smučarski čevlji rekreativnega programa serije Raptor, s katerim so pri Headu poskrbeli za dostopnost vrhunskih smučarskih čevljev rekreativcem, ki so navdušeni nad tekmovalno zasnovo in hitrostjo. Zaradi prilagodljive in visoke upogibne trdnosti, vrhunskega oprijema in neposrednega ter hitrega nadzora nad smučmi ustvarjajo popolno kombinacijo hitrosti in usmerjenosti točno tja, kamor želimo.

Čevlji so zasnovani z revolucionarnim prilagodljivim sistemom notranjega vložka Liquid Fit. Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan. Upogibna trdnost smučarskih čevljev je 140 in se lahko poveča ali zmanjša za 10 enot fleksa. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri revolucionarne zaponke Micro SpineFlex ALU, ki ohranjajo nizko težo čevljev, in 50 mm širok zatezni pašček Double Power Booster Velcro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Notranji vložek je Liquid Fit RS PRO. Dopuščajo možnost dokupa Gripwalk nastavkov za podplat.

Smučarski čevlji so s širino 96 mm ozki, zato so primerni za smučarje z ozkim stopalom in omogočajo optimalen prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile na robnike. Upogibna trdnost 140 čevlje uvršča med najtrše rekreativne smučarske čevlje. Tog upogib je primeren za višje in težje smučarje z visokim nivojem smučanja. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi.

Tehnične lastnosti:

  • Velikost: 22,0-30,5
  • Upogibna trdnost (flex index): 140
  • Širina: 96 mm
  • Namen: Race
  • Model iz serije Raptor
  • Liquid Fit sistem za preoblikovanje notranjega vložka
  • Zunanja plastika iz PU
  • Notranji vložek Liquid Fit RS PRO
  • 50-milimetrski zatezni pašček Double Power Booster Velcro
  • 4 Micro Spineflex ALU zaponke

 

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 130+

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Head Raptor 140S RS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

6 + thirteen =