Smučarski čevlji Smučarski čevlji Head Nexo LYT 80 W
Akcija!

Head

Smučarski čevlji Head Nexo LYT 80 W

323,99

Namesto: 359,99

Smučarski čevlji Head Nexo LYT 80 W z bolj popustljivim upogibom in več prostora v kombinaciji s sistemom Duo Flex, ki poskrbi za popoln nadzor nad vodenjem smuči v vseh fazah zavoja, so favorit naprednejših smučark, ki si želijo kakovostnih all mountain smučarskih čevljev.

 

Velikost: 23,0-27,5

Upogibna trdnost: 80

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Head Nexo LYT 80 W so najmehkejši ženski model iz serije Nexo. V tej novi Headovi seriji so zasnovani srednje široki čevlji, ki s svojo popolno kombinacijo pametne školjke in notranjega vložka poskrbijo za visoko raven zmogljivosti. Individualna prilagoditev čevljev je enostavna in hitra, zato se lahko naredi kadarkoli. Prilagoditev se največkrat opravi za izboljšanje udobja v predelu prstov, kar poveča nadzor nad vodenjem smuči v vseh vrstah zavojev.

Smučarski čevlji se ponašajo s številnimi priznanimi tehnologijami, ki se uporabljajo pri njihovi izdelavi in prispevajo h kakovosti teh čevljev. Zasnovani so z Liquid Fit patentirano tehnologijo prilagajanja notranjega vložka, ki omogoča najhitrejšo in kakovostno prilagoditev. Form Fit plastični vstavki držijo raztezanje bolje kot kadarkoli prej. Omogočajo izjemno prilagoditev z izboljšanim ravnotežjem in kontrolo. Zunanji čevelj je sestavljen s tehnologijo GRAPHENE. Gre za novo obliko plastike, izdelano iz najtanjšega in najlažjega kadarkoli ustvarjenega elementa, ki je obenem najmočnejši material na svetu, kar 300-krat močnejši od jekla. Uporaba te tehnologije tako zagotavlja optimalno ravnotežje med zmogljivostjo, udobjem in nizko težo. K optimizaciji tanke in trdne plastične zunanje školjke smučarskih čevljev prispeva še nov koncept dizajna Lytech. Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike poliuretan.Trdota čevljev je prilagodljiva, saj se lahko upogibna trdnost nastavi na 70 ali 80. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri zaponke Micro ALU in 35 mm širok zatezni pašček Velcro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Toplotno prilagodljiv notranji vložek Perfect Fit S po zaslugi tehnologije Perfect Fit 3D zagotavlja popolno prileganje za večje udobje in čim boljši oprijem noge v smučarskih čevljih, kar omogoča optimalne nastavitve glede na obliko noge in s tem maksimalen izkoristek moči smučarskih čevljev. V zasnovi vložka je prisotna še Primaloft tehnologija, ki poskrbi, da je notranji vložek vodoodporen in narejen iz materialov, ki dihajo, kar ohranja noge suhe in tople. Primaloft vložki veljajo za najtoplejše vložke na tržišču. Grip Walk nastavki za podplat z gumijastim zaobljenim podplatom povečajo udobje med hojo.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarkam s srednjim širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 80 so primerni za lažje do srednje težke smučarke, ki imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 23,0-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 80
 • Širina: 100 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije Nexo
 • Liquid Fit sistem za prilagajanje notranjega vložka
 • Form Fit plastični vstavki
 • GRAPHENE tehnologija izdelave zunanjega čevlja
 • Lytech zasnova školjke
 • Zunanja plastika iz materiala PU
 • Notranji vložek Perfect Fit S
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka
 • Perfect Fit 3D tehnologija prilagajanja notranjega vložka
 • Grip Walk podplat
 • 35 mm širok zatezni pašček Velcro
 • 4Micro ALU zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Srednji

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Head Nexo LYT 80 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five × 3 =