Smučarski čevlji Smučarski čevlji Head Nexo LYT 130 RS

Head

Smučarski čevlji Head Nexo LYT 130 RS

494,98€

Namesto: 549,99

Smučarski čevlji Head Nexo LYT 130 RS svojo kakovost dokazujejo na vseh terenih. Zmagovalna kombinacija nadzora, lahkosti in udobja, ki ga prinašajo čevlji z malo več prostora, bo poskrbela za višji nivo smučanja, ne da bi se pri tem morali odreči udobju.

 

Velikost: 25,0-30,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Head Nexo LYT 130 RS so najtrši model iz serije Nexo RS. V tej novi Headovi seriji so zasnovani srednje široki čevlji, ki s svojo popolno kombinacijo pametne školjke in notranjega vložka poskrbijo za visoko raven zmogljivosti. Individualna prilagoditev čevljev je enostavna in hitra, zato se lahko naredi kadarkoli. Prilagoditev se največkrat opravi za izboljšanje udobja v predelu prstov, kar poveča nadzor nad vodenjem smuči v vseh vrstah zavojev.

Smučarski čevlji se ponašajo s številnimi priznanimi tehnologijami, ki se uporabljajo pri njihovi izdelavi in prispevajo h kakovosti teh čevljev. Zasnovani so z Liquid Fit patentirano tehnologijo prilagajanja notranjega vložka, ki omogoča najhitrejšo in kakovostno prilagoditev. Form Fit plastični vstavki držijo raztezanje bolje kot kadarkoli prej. Omogočajo izjemno prilagoditev z izboljšanim ravnotežjem in kontrolo. Zunanji čevelj je sestavljen s tehnologijo GRAPHENE. Gre za novo obliko plastike, izdelano iz najtanjšega in najlažjega kadarkoli ustvarjenega elementa, ki obenem velja za najmočnejši material na svetu, kar 300-krat močnejši od jekla. Uporaba te tehnologije tako zagotavlja optimalno ravnotežje med zmogljivostjo, udobjem in nizko težo. K optimizaciji tanke in trdne plastične zunanje školjke smučarskih čevljev prispeva še nov koncept dizajna Lytech. Zunanja školjka smučarskih čevljev je izdelana iz trde plastike Grilflex.Trdota čevljev je prilagodljiva, saj se lahko upogibna trdnost nastavi na 120 ali 130.Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri zaponke Micro Superleggera in 50 mm širok zatezni pašček Velcro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Toplotno prilagodljiv notranji vložek Perfect Fit 3D EVO Custom po zaslugi tehnologije Perfect Fit 3D zagotavlja popolno prileganje za večje udobje in čim boljši oprijem noge v smučarskih čevljih, kar omogoča optimalne nastavitve glede na obliko noge in s tem maksimalen izkoristek moči smučarskih čevljev. V zasnovi vložka je prisotna še Primaloft tehnologija, ki poskrbi, da je notranji vložek vodoodporen in narejen iz materialov, ki dihajo, kar ohranja noge suhe in tople. Primaloft vložki veljajo za najtoplejše vložke na tržišču. Grip Walk nastavki za podplat z gumijastim zaobljenim podplatom povečajo udobje med hojo.

S širino 98mm so čevlji primerni za smučarje, ki imajo ozko stopalo. So dober kompromis med udobjem in prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 130 jih uvrščamo med najtrše rekreativne smučarske čevlje, primerne za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi. Po namenu spadajo med On-piste / All mountain smučarske čevlje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25,0-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 98 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije Nexo RS
 • Liquid Fit sistem za prilagajanje notranjega vložka
 • Form Fit plastični vstavki
 • GRAPHENE tehnologija izdelave zunanjega čevlja
 • Lytech zasnova školjke
 • Zunanja plastika iz materiala Grilflex
 • Notranji vložek Perfect Fit 3D EVO Custom
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka
 • Perfect Fit 3D tehnologija prilagajanja notranjega vložka
 • Grip Walk podplat
 • 50 mm širok zatezni pašček Velcro
 • 4 Micro Superleggera zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Head Nexo LYT 130 RS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja